Alles wat je moet weten over het Ajax Winterfestival

alles-wat-je-moet-weten-over-het-ajax-winterfestival-
alles-wat-je-moet-weten-over-het-ajax-winterfestival-

Socials

Het Ajax Winterfestival vindt plaats in het hoofdgebouw van de ArenA en is te bezoeken van 11:30 tot 18:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 24,95.

Hoe ziet het programma eruit?
Naast de voorpremière van De Patatgeneratie krijgen de bezoekers nog 4 Ajax-documentaires voorgeschoteld. De meeste docu’s hebben een voorprogramma waarin een oud-speler van Ajax wordt geïnterviewd. Daarbij kun je tijdens het Ajax Winterfestival op eigen gelegenheid een exclusieve stadiontour volgen. Deze brengt je onder meer langs de Ajax Gallery of Fame. De tours starten vanaf Niveau 2.

Ajax-legends
Verschillende oud-spelers van Ajax 1 zijn aanwezig op het Ajax Winterfestival. Onder meer Ronald de Boer, Richard Witschge, Bryan Roy, Jan Wouters, Marciano Vink, Sjaak Swart, Bennie Muller en Heinz Stuy hebben hun komst toegezegd.  

Niveau 4
Het evenement speelt zich vooral af op Niveau 4 van de ArenA. Hier bevinden zich de Amsterdam zaal en Wenen zaal. Op het plein voor deze filmzalen zijn cateringpunten en diverse attracties. Zo bieden de Champions League-beker uit 1995 en de Wereldbeker uit hetzelfde jaar een unieke fotomogelijkheid.

Daarbij heeft Ajax' boekenpartner Kick uitgevers een kraam, waar onder meer Sjaak Swart zijn carrièreboek 'Sjaak Swart 80' signeert. Ook Richard Witschge is aanwezig om zijn boek 'Lefgozer' te signeren.

Het #AjaxWinterFestival komt nu heel dichtbij! ❄️
Richard Witschge heeft er zin in! Jij ook? ��‍♂️��‍♀️

Nog geen kaartje? ⤵️
��https://t.co/UuwzUCUaQM pic.twitter.com/AF1UBebvbv

— AFC Ajax (@AFCAjax) 18 december 2018

Praktische informatie
Parkeren is op eigen gelegenheid. Wij adviseren je gebruik te maken van parkeergarage P1 onder de Johan Cruijff ArenA. Het stadion in Amsterdam Zuidoost is ook goed bereikbaar per Openbaar Vervoer. Het adres is: ArenA Boulevard 1, 1100 DL Amsterdam.

Toegang tot de Johan Cruijff ArenA
Heb je een e-ticket? Neem deze dan mee naar het stadion. Bij binnenkomst wordt het ticket gescand waarna je een keycord & kaart ontvangt, waarmee je toegang hebt tot alle zalen en activiteiten van het Winterfestival. Zaterdag zijn er ook tickets verkrijgbaar in de Official Fanshop in de ArenA.

10% Korting in de Official Ajax Fanshop ArenA
Op vertoon van je festivalticket ontvang je 10% korting op jouw aankoop (boven de € 5) in de Official Ajax Fanshop. Deze is zaterdag geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur. Op Sale-artikelen geldt geen extra korting.

Tickets WinterfestivalLees ook: Met supporters toewerken naar Utrecht-uit

Tekst & beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl