Agaapp 1280Agaapp 1280Agaapp 1280

Ajax Gaming Academy

Download de Ajax Gaming Academy en doe mee aan FIFA toernooien, tutorials en meer!

EsportbannerEsportbannerEsportbanner

Boomenesport

E-sporter PHZIN draait warm voor succesvol WK met potje tegen Van den Boomen

Paulo Henrique Chaves (PHZin) kroonde zich dit weekend in Londen tot de beste EA Sports FC-speler van de wereld. Goed voorbeeld deed zodoende goed volgen. In aanloop naar het toernooi regelde Aviv een ontmoeting met Branco van den Boomen en werd er ook een onderling potje gespeeld. De Ajax-middenvelder trok na strafschoppen aan het kortste eind, maar het goede nieuws is dat door de prestaties van PHZIN op Engelse bodem zijn persoonlijke kaart kan verbeteren.

Tags

  • #PHZIN
  • #VandenBoomen

Socials

E Room 2 1920

Ajax opent E-room naast Johan Cruijff ArenA: 'Perfecte plek'

In de MediaMarkt naast de Johan Cruijff ArenA is de Ajax E-room geopend. De Ajax-Esporters kunnen daar nu uitstekend trainen. Tijdens een item van Inside Ajax namen we een kijkje achter de schermen tijdens de opening en haalden een prank uit met onze Braziliaanse Esporter Pedro Resende. "Ik vroeg mij ook al af waarom niemand wat zei."

Tags

  • #eSports

Socials

230928 FC24 SITE

Ajax Vrouwen voor het eerst in FC 24: 'Vroeger maakte ik mezelf na'

Voor het eerst zitten de Ajax Vrouwen in het voetbalspel FC 24, het voormalige 'FIFA' van EA Sports. We togen naar de Toekomst om de spellen uit te delen aan de Ajax Vrouwen. "Dit gaat mijn neefje wel spelen. Ik kan dit zelf niet zo goed. Maar dat je met de club in dit spel zit is wel heel bijzonder."

Tags

  • #FC24

Socials

Spelers