Charity Matchday geslaagd!

charity-matchday-geslaagd
charity-matchday-geslaagd

Socials

De jeugdspelers van Ajax stelden hun seizoenkaart (391 stuks in totaal) ter beschikking aan leeftijdsgenootjes die opgroeien in armoede. Hiermee kregen zij de kans om naar Ajax te gaan. Daarnaast waren er in de Johan Cruijff ArenA verschillende activiteiten georganiseerd die in het teken stonden van Charity Matchday.

Zo was er een Smoothie Bar in de Fanshop en in het hoofdgebouw, verkooppunten voor de Ajax skillsbal en liepen er door de hele ArenA collectanten rond. De Ajax Foundation is heel blij met het opgehaalde bedrag van € 20.551 en bedankt de supporters voor hun gift.

90+3. We ❤️ Charity Matchday!
Well played boys! 👏#ajagra #voordetoekomst pic.twitter.com/DoFqOBK9oC

— AFC Ajax (@AFCAjax) 16 december 2018

Ambassadeur John Heitinga
"Sporten is zo belangrijk voor kinderen: bewegen, plezier maken, het sociale gedeelte", aldus John Heitinga, ambassadeur van de Ajax Foundation. "Maar sporten kost ook geld, dus ik ben blij dat wij als Ajax zijnde op dat gebied een steentje kunnen bijdragen. Ik vind het mooi dat de jeugdspelers van Ajax hun kaarten hebben afgestaan. Het is prachtig dat kinderen, die het thuis niet zo breed hebben ook hun helden eens van dichtbij kunnen zien. Helemaal zo vlak voor de feestdagen, is het belangrijk om je daar voor in te zetten. Dank jullie wel voor je steun."

Heb je zondag niet kunnen doneren? Doe het alsnog via ajax.nl/doneren.

Lees ook: Hattrick-hero's verleggen eigen grenzen
Bekijk ook: Highlights Ajax - De Graafschap

Tekst: Ajax.nl
Beeld Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl