Mogelijke tegenstanders 3e Europese voorronde bekend

mogelijke-tegenstanders-3e-europese-voorronde-bekend
mogelijke-tegenstanders-3e-europese-voorronde-bekend

Socials

De 2 mogelijkheden ⬇️

* Als Ajax het tweeluik met Sturm Graz wint, vervolgen we de UEFA Champions League-route en spelen we tegen Standard Luik. Op dinsdag 7 augustus is de uitwedstrijd in Luik. De return in de Johan Cruijff ArenA is dinsdag 14 augustus.

* Bij verlies vervolgen we de UEFA Europa League-route en spelen we tegen de winnaar van de wedstrijd Dundalk FC (IER) - AEK Larnaca (CYP). We beginnen met een thuiswedstrijd op donderdag 9 augustus, de uitwedstrijd is 16 augustus.

Let op: Pas na de uitwedstrijd tegen Sturm Graz op 1 augustus worden data, tijden en verkoopregimes voor de duels in de 3e Europese voorronde definitief.

Kaartverkoop
Op donderdag 2 augustus start de kaartverkoop voor de 3e Europese voorronde. Hou daarvoor @AjaxFancare of onze social kanalen in de gaten voor meer informatie. Beschikbaarheid is beperkt door het hoge aantal verkochte passe-partouts.

Ajax Club Card
Voor enkele potentiële Europese tegenstanders heb je een Club Card nodig. Vraag deze direct aan via onze Ticketshop. Je hebt een Ajax Club Card al voor € 6 (excl. € 1,50 administratiekosten).

Voorrang via de Supportersvereniging Ajax
Wil je met voorrang kaarten kopen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax.

Lees ook: Tadic maakt meteen indruk op trainingsveld

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl