Tadic had 's ochtends al 'lekker gevoel'

tadic-had-s-ochtends-al-lekker-gevoel
tadic-had-s-ochtends-al-lekker-gevoel

Socials

“Het is altijd mooi deze wedstrijden te spelen. Dat zo’n wedstrijd vandaag op het programma stond, gaf vanmorgen al een lekker gevoel”, aldus Tadic. Maar een mooie wedstrijd werd het eigenlijk nooit.

'Niet verrast door instelling Feyenoord'
Feyenoord speelde regelmatig ver over het randje en na 6 minuten waren de Rotterdammers al een gele én rode kaart rijker: “Dat was voor ons moeilijker, want ploegen die zo snel met 10 man staan, zullen meer geven en proberen met man en macht te verdedigen. Verrast door de instelling van Feyenoord was ik niet. Het is een grote wedstrijd voor hun en voor ons. We wisten dat ze agressief zouden spelen, maar dit was té. Ze maakten veel tackles, veel overtredingen en waren vaak te laat. Ze verdienden die gele kaarten en die rode.”

'3-0 tegen Feyenoord is natuurlijk goed'
Profiteerde Ajax daar wel genoeg van? “ Een 3-0-zege tegen Feyenoord is natuurlijk goed, maar we hadden meer moeten scoren. We hadden meer mensen in de 16 meter moeten hebben. Mensen verwachten dat als je tegen 10 man speelt, dat je met 5-0 of 6-0 wint. Dat is niet mogelijk, want Feyenoord is een goed team en lastig te verslaan.”

Hele mooie aanval van Ziyech & Nerers waarna de Braziliaan de bal op het hoofd van Tadic legt! Die twijfelt niet en kopt de derde Amsterdamse goal op het scorebord in deze #Klassieker! ����#ajafey

— AFC Ajax (@AFCAjax) 28 oktober 2018

En is Tadic tevreden over zijn eigen optreden? “Ja op zich wel, maar in het begin van de wedstrijd schoot het in mijn linkerlies en ik schiet nogal veel met links. Maar ik kon de wedstrijd wel uitspelen. Nu heb ik er wel last van. Maandag kijken we verder, ik hoop dat het meevalt."

Lees ook: Met Jari als Talisman wint Ajax simpel van Feyenoord

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl