2 Europese thuisduels vanaf € 37

2-europese-thuisduels-vanaf-37
2-europese-thuisduels-vanaf-37

Socials

Mogelijke speeldata
Dit seizoen stroomt Ajax vanaf de 3e voorronde UEFA Champions League in. Deze ronde wordt gevolgd door de play offronde. Je kunt voor beide voorrondes rekening houden met de onderstaande speeldata.

* 3e voorronde UEFA Champions League 6, 7 of 13 augustus
* Play-offs UEFA Champions League 20, 21, 27 of 28 augustus
* Play-offs UEFA Europa League 22 of 29 augustus

Op 22 juli worden bij de loting de speeldata én tegenstander van de 3e voorronde bekend.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop start voor seizoenkaarthouders op vrijdag 5 juli om 12:00 uur. Vervolgens verloopt de verkoop via onderstaand verkoopschema. Je kunt per seizoenkaart / Club Card maximaal 1 passe-partout bestellen.

Een passe-partout is al verkrijgbaar vanaf € 37 en je kunt zelf een plek uitkiezen voor beide duels. Verder is een passe-partout ongeveer 30% voordeliger dan het bestellen van 2 losse kaarten.

Indien er op vrijdag 12 juli om 10:00 uur nog beschikbaarheid is, kun je per account 1 passe-partout bestellen.

Met een groep naar de Europese thuisduels?
Wil je meerdere passe-partouts afrekenen in 1 bestelling? Dat is mogelijk, maar houd rekening met onderstaande vereisten:

* Elke passe-partout dien je te personaliseren met een unieke barcode. Vul per passe-partout 2 keer dezelfde barcode in. Belangrijk is dat alle personen dezelfde aankooprechten hebben.
* Je kunt per bestelling maximaal 4 passe-partouts afrekenen. Je dient dan dus 4 barcodes te hebben.

F-Side
Voor de F-Side start de kaartverkoop ook op vrijdag 5 juli om 12:00 uur. Seizoenkaarthouders op de F-Side kunnen 1 passe-partout per seizoenkaart bestellen.

Mindervaliden
Mindervalide seizoenkaarthouders kunnen eveneens vanaf vrijdag 5 juli om 12:00 uur een setje kaarten bestellen voor henzelf en een begeleider. De begeleiderskaart is in dit geval gratis. Vanaf donderdag 11 juli 10.00 uur mogen ook mindervalide Club Card-houders een setje kaarten bestellen.

Losse kaartverkoop 3e voorronde UEFA Champions League
Op 22 juli weten we wie onze tegenstander wordt in de 3e voorronde UEFA Champions League. Houd voor meer informatie de officiële Ajax-kanalen in de gaten.

Voorrang via de Supportersvereniging Ajax
Wil je na seizoenkaarthouders met voorrang kaarten bestellen voor de Europese voorrondes en overige thuisduels? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax.

Ajax Club Card
Met een Club Card heb je voorrang op niet-Club Cardhouders bij de kaartverkoop van onder meer de Europese voorrondes. Daarnaast kun je met een Club Card ook kaarten bestellen voor de Klassieker. Vraag hier je Club Card aan.

Socials