Ajax Podcast #26: Kelly Zeeman en Lize Kop

ajax-podcast-26-kelly-zeeman-en-lize-kop
ajax-podcast-26-kelly-zeeman-en-lize-kop

Socials

Daarom in deze aflevering van de Ajax Podcast 2 speelsters van de Ajax Vrouwen: Lize Kop en Kelly Zeeman. Zij vertellen uitgebreid wat ze van het nieuwe seizoen verwachten.

Daarnaast wordt er uitgebreid teruggeblikt. Kop vertelt over haar WK-ervaringen met de Oranje Leeuwinnen en Zeeman gaat in op de zware kruisbandblessure waarvan ze sinds kort helemaal hersteld is. Onlangs maakte ze haar come back in een vriendschappelijk duel. En dat gaf een geweldig gevoel.

"De tegenstander was niet best, het werd 11-0, maar het was voor mij geweldig", vertelt Zeeman, die naar eigen zeggen sterker uit de strijd is gekomen. "Iedereen bij Ajax heeft talent en kan goed voetballen. Anders speel je hier niet. Maar ik heb wel geleerd dat je er heel hard voor moet werken, ook naast het veld, en het moet blijven onderhouden. Ik voel me ook veel fitter. Als ik foto's zie van nu en een jaar geleden, dan ben ik ook meer een atleet."

Compliment gemaakt
Kop vertelt hoge verwachtingen te hebben van komend seizoen. Ze merkt dat er nieuw, fris elan is binnen de selectie. "Ik had vanwege het WK langer vakantie, maar toen ik terug kwam op de club, werd ik positief verrast. Het is niet zo dat er vorig seizoen geen mentaliteit was, maar het is nu anders. De vibe die er hangt, de mentaliteit. Ik vind het echt heel fijn. Daarvoor heb ik ook een compliment in de kleedkamer gemaakt.”

Ook gaven Kop en Zeeman antwoord op luisteraarsvragen en signeerden ze een bal, die is te winnen via ajax.nl/podcast. Geef het goede antwoord op de vraag die aan het einde van de podcast wordt gesteld.

Verder hebben we natuurlijk weer een nummer toegevoegd aan de Ajax Podcast Spotify Playlist, die je hier kunt vinden.

Mis nooit een aflevering!   
Nooit een aflevering missen van de Ajax Podcast? Abonneer je dan via:

  • iTunes
  • Spotify

Beluister ook: Ajax Podcast #25: Mitchell van der Gaag
Check ook
: Ajax Podcast #24: Noussair Mazraoui

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials