Ajax Podcast #52: Ajax - RKC door de ogen van de Kids Club

ajax-podcast-52-ajax-rkc-door-de-ogen-van-de-kids-club
ajax-podcast-52-ajax-rkc-door-de-ogen-van-de-kids-club

Socials

Ze vertellen ons over hun ervaringen: bijvoorbeeld hoe David Neres ooit bij een buurmeisje aanbelde voor een barbecue op IJburg en ook over het jongetje dat gescout werd, omdat hij zo goed keepte tijdens de Fun Games in de rust van een wedstrijd.

De Ajax Kids Club laat elke week dromen uitkomen van kinderen die bijvoorbeeld aan de hand van de spelers het veld op mogen lopen als wedstrijdmascotte, of in de rust een bal op doel mogen schieten tijdens de Ajax Fun Games. Ook tegen RKC (3-0) liepen er weer even gelukkige als zenuwachtige kinderen over het veld, die we vooraf ook wat vragen hebben mogen stellen. Wil je dat ook eens mee maken? Word lid van de Ajax Kids Club via www.ajaxkidsclub.nl

Dankzij de Ajax Kids Club hebben we ook 2 wedstrijdtickets weg te geven voor Ajax - Twente op zondag 15 maart. Die kun je winnen als jij laat zien waarom jij en je kind/nichtje/neefje/buurjongetje (van onder de 12) naar de wedstrijd wilt. Stuur een foto van jullie als duo naar podcast@ajax.nl. De inzender van de leukste foto wint 2 tickets!

'Er blijft af en toe weleens een kindje staan, dan moeten we weleens het veld op om ze eraf te halen.'

We zijn ook nog steeds op zoek naar jouw mail aan een Ajacied. Heb je altijd al eens iets willen vertellen aan jouw favoriete Ajax-held uit het heden of het verleden? Schrijf het van je af. Stuur een mail van maximaal 300 woorden naar podcast@ajax.nl en wie weet lezen we jouw brief voor in de podcast of overhandigen we je brief persoonlijk aan de geadresseerde.

Vragen?
Heb je vragen aan de Ajax Podcast? Stuur ze dan ook via podcast@ajax.nl, of volg Anne (@annedejong) en Diederik (@died6) op social media.

Mis nooit een aflevering! 
Nooit een aflevering missen van de Ajax Podcast? Abonneer je dan via:

  • iTunes
  • Spotify

Of luister ze allemaal terug op de podcast-pagina.

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhé

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl