Eindelijk: de FIFA eWorldcup Grand Final 2019!

eindelijk-de-fifa-eworldcup-grand-final-2019
eindelijk-de-fifa-eworldcup-grand-final-2019

Socials

De jaarlijkse FIFA eWorld Cup Grand Final in de O2 Arena Londen, is hét strijdtoneel waar de 32 beste FIFA-spelers van over de hele wereld strijden om de felbegeerde titel van FIFA eWorld Cup Champion. Bovendien staat er het waanzinnige bedrag van 250.000 dollar voor de winnaar op het spel.  

Toernooiverloop 🎮
Alle 32 spelers zijn onderverdeeld in 4 poules van 8 spelers. Twee poules voor de Xbox One en 2 poules voor de Playstation 4. Elke speler neemt het binnen zijn poule in een tweeluik tegen elkaar op. De 4 beste spelers van elke poule stromen vervolgens op zaterdag 3 augustus door in de knock-out fase van het toernooi. Gevolgd door de Grand Final op zondag 4 augustus.

Team Ajax ❌❌❌
Voor Hagebeuk is de O2 Arena in Londen bekend terrein. De Amersfoorter stond al twee keer eerder op het eindtoernooi. Echter wist hij zich nog niet te kronen tot wereldkampioen. Na een succesvol seizoen en een eindklassering als nummer 9 van de wereld, plaatste Hagebeuk zich ook dit jaar weer voor een plek in de Grand Final. Pakt hij dit jaar wel de gouden plak?

Voor Tore is dit zijn 1e deelname aan de FIFA eWorld Cup. De 17-jarige Braziliaan uit São Paolo werd eerder dit seizoen op de FUT Champions Cup in Boekarest 2e van de wereld op de Playstation 4. Na een succesvolle serie in the Play-Offs, kwalificeerde ook Tore zich voor het prestigieuze eindtoernooi. Weet de jonge Ajacied te verrassen in Londen?

Live te volgen! 📲
Het gehele toernooi wordt live gestreamd door FIFA in 6 verschillende talen: Engels, Duits, Spaans, Chinees, Portugees en Arabisch! Mis niets via: www.fifa.com/fifaeworldcup of https://www.youtube.com/FIFATV.

Vrijdag 2 augustus: start groepsfase 11:00 uur (Nederlandse tijd)
Zaterdag 3 augustus: start knock-outs 12:00 uur (Nederlandse tijd)
Zondag 4 augustus: start finales 16:00 uur (Nederlandse tijd)
Zondag 4 augustus: Grand Final 18:30 uur (Nederlandse tijd)

Kijkje achter de schermen!
Uiteraard zijn de prestaties van (en een kijkje achter de schermen bij) Team Ajax te volgen op de social-kanalen van Ajax eSports!
Instagram.com/Ajaxesports
Facebook.com/AjaxeSports
Twitter.com/AFCAjax_eSports

Lees ook: FIFA nomineert Ten Hag voor Coach van het Jaar

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials