FIFA 20 Limited Ajax Edition nu exclusief verkrijgbaar!

fifa-20-limited-ajax-edition-nu-exclusief-verkrijgbaar-
fifa-20-limited-ajax-edition-nu-exclusief-verkrijgbaar-

Socials

FIFA is al jarenlang de meest populaire voetbalgame en ook deze versie beloofd weer veel speelplezier. Innovaties en interactieve veranderingen worden toegepast om het nieuwe spel naar een nog hoger niveau te tillen. Speel FIFA 20 met AFC Ajax in de Johan Cruijff Arena met de nieuwe aankopen zoals Edson Álvarez, Lisandro Martínez en Quincy Promes.

Dani Hagebeuk: 'Kan niet wachten!'

Dani Hagebeuk, eSporter van Ajax, kan niet wachten om de nieuwe game te spelen: “De eerste weken van FIFA zijn erg belangrijk. Er veranderen weer allerlei zaken in het spel, waardoor je het weer echt onder de knie moet krijgen. Als eSporter zijn de 1e weken cruciaal. We gaan er een mooi seizoen van maken.”

FIFA 20 brengt dit jaar de twee aspecten van 'The World's Game' tot leven: het prestige van het als prof spelen en de totaal nieuwe straatvoetbalervaring in EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 vernieuwt het hele spel. FOOTBALL INTELLIGENCE ontgrendelt een ongekend platform voor realisme wat betreft gameplay. FIFA Ultimate Team™ biedt meer manieren om je droomteam samen te stellen en met EA SPORTS VOLTA speel je authentiek straatvoetbal.

Lees ook: eWorldCup: Ajacieden bij beste 8 en 16 van de wereld

Tekst & beeld: Ajax.nl

Socials