Kids Club persconferentie: lachen, gieren, brullen

kids-club-persconferentie-lachen-gieren-brullen
kids-club-persconferentie-lachen-gieren-brullen

Socials

Zo werd Gravenberch gevraagd wat hij zou doen als-ie een dag onzichtbaar was. "Goede vraag", begon de tiener lachend. "Ik zou zoveel mogelijk scoren op het veld, zodat ik topscorer word. Ik zou denk ik 25 doelpunten maken, zodat we met 25-0 winnen."

Hulk Gravenberch
Op de vraag welke superheld Gravenberch voor één dag zou willen zijn, hoefde hij niet lang na te denken. "Ik hou wel van de Hulk. Dus ik denk dat ik hem zou willen zijn!"

'Je kan niet meer rennen, wil geen bal meer raken. Maar ja, het gebeurt wel eens. We zijn mensen en moeten ook naar de wc'

Ook Promes kreeg de lachers op zijn hand toen de aanvaller antwoordde op de vraag of hij tijdens wedstrijden wel eens naar het toilet moet. "Ik heb het één keer meegemaakt en het is echt niet leuk", begon Promes zijn anekdote lachend. "Je kan niet meer rennen, wil geen bal meer raken. Maar ja, het gebeurt wel eens. We zijn mensen en moeten ook naar de wc. Een plasje? Nou, het was een grote boodschap…"

De 3 Musketiers
Een van de 'journalisten' in de zaal bleek goed ingevoerd. "Jij vormde met Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong de 3 Musketiers", begon hij zijn vraag aan Eiting. "Ben je al bij Matthijs of Frenkie op visite geweest? Zo ja, hoe was dat? Zo nee, ga je dat dan nog wel doen?"

Eiting zei nog niet langs geweest te zijn in Turijn of Barcelona. "Het is tijdens het seizoen natuurlijk heel druk", verklaarde de middenvelder. ''Dus dan hebben we eigenlijk helemaal geen tijd. Misschien gaan we het proberen als we alle 3 vrij zijn."

🤣 What makes you laugh like Ziyech? Tell us in a GIF, photo or tag...

▫️ Kids press conference
▫️ https://t.co/aC9v0vdvyE pic.twitter.com/vaRMmOlN6Z

— AFC Ajax (@AFCAjax) November 24, 2019

Een feestje pakken
En Ziyech vertelde hoe zijn favoriete vakantie eruitziet. "Zon, zee, strand, vrienden", somde hij op. "En dan lekker genieten. Vooral veel rusten en waar het kan natuurlijk wel een feestje tussendoor pakken."

Meld je aan: Word lid van de Ajax Kids Club
Bekijk ook:
Matchwinner Brobbey: 'Dit is een heerlijk gevoel'

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax Life/
De Brouwer

Socials