Roomie Rumours: 'Ik moest een traantje wegpinken toen ik Fabregas zag'

roomie-rumours-ik-moest-een-traantje-wegpinken-toen-ik-fabregas-zag
roomie-rumours-ik-moest-een-traantje-wegpinken-toen-ik-fabregas-zag

Socials

De speelsters reageren op het trainingskamp in Valencia op de 'rumours' in het team die over elkaar rondgaan. Kloppen die of is het een broodjeaapverhaal?

Rumour: 'Marthe moest huilen toen ze haar idool zag.' 🥺

Marthe: "Dat klopt. We waren op trainingskamp in Barcelona toen ik 18 jaar was. We gingen naar het Barcelona-complex om een oefenwedstrijd te spelen. Ik was heel erg fan van Arsenal en met name van de speler Cesc Fabregas, ik wist echt alles over hem. Hij was net aangekomen bij zijn nieuwe club FC Barcelona en wij zagen hem daar lopen. Hoe gek dat ook klinkt, maar dat was echt een geluksmoment voor mij. Ik heb toen zelfs een klein traantje weggepinkt."
Soraya: "Oh, dat had ik niet verwacht. Je bent niet iemand die snel huilt. Maar dit is wel een heel mooi verhaal. Het geeft wel aan dat je veel van voetbal houdt."
Marthe: "Ik was ook enorm fan van Wesley Sneijder, ik vond hem echt een goede voetballer. Ellen Jansen was trouwens fan van Rafael van der Vaart. Wij waren samen echt voetbalgek, daarom spraken wij elkaar soms ook aan met Wes en Raf, te hilarisch!"

Rumour: 'Soraya heeft de beste humor van het team' 🤣

Soraya: "Ik vind mezelf in ieder geval altijd wel grappig. Ik wilde vroeger cabaretière worden of juist bij de CliniClows werken."
Marthe: "Soms kan ze inderdaad wel heel leuk zijn. Maar meestal zijn van de 10 grappen er 9 matig en eentje echt goed. Wij lachen natuurlijk altijd wel mee''.

Rumour: 'Soraya regelt altijd alles voor het team' 👩‍💻

Marthe: "Ja, dat klopt zeker. Als het dan niet volgens haar manier gaat, dan kan ze zich daaraan ergeren."  
Soraya
: "Ik vind dat ook leuk om te doen. Ik ben niet goed in delegeren. Ik vind het leuk om van alles voor het team te regelen, daar krijg ik energie van. Het moet dan ook perfect gaan."   

Rumour: 'Marthe is wel eens haar eigen kapper geweest.' ✂️

Marthe: "Ook dat moet ik bevestigen. Ik heb ooit een vierkant uit mijn pony geknipt. En zelfs heel vroeger heb ik ook stiekem een keer mijn wimpers geknipt. Waarom? Geen idee!" 
Soraya: "Wow, wat eng en dat terwijl je zo jong was. Je bent echt wel een beetje verknipt, haha." 
Marthe: "Oooh baby, I was born this way." 🎶

Rumour: 'Soraya overdrijft echt altijd' 💬

Marthe: "Zeker weten! Soraya verzint er altijd dingen bij die er niet zijn. Dan vertelt ze bijvoorbeeld een verhaal dat ze 4 jaar gitaar heeft gespeeld, maar dat is dan uiteindelijk maar een jaar geweest.''
Soraya: "Ik zorg er gewoon altijd voor dat het een leuk verhaal wordt. Een beetje fantasie kan nooit kwaad!"

Lees ook: Liveblog dag 3 | Eerste buitentraining in Valencia
Bekijk
ook: Roomie Rumours Ellen Jansen en Kirsten van de Westeringh 

Tekst & beeld: Ajax.nl/Anna Vermeulen, Guusje Planjer.

Socials