Succesvolle Charity Matchday in beeld

succesvolle-charity-matchday-in-beeld
succesvolle-charity-matchday-in-beeld

Socials

Van stickers tot vlaggetjes tot QR-codes om te scannen; om alle uitingen van de Charity Matchday kon je zondag onmogelijk heen. Vrijwilligers van maatschappelijk partner ABNAMRO collecteerden voor de realisatie van een Ajax Playground in het Emma Kinderziekenhuis. En in de zalen van ABNAMRO en Ziggo hielden Ajax Foundation-ambassadeur John Heitinga en kinderambassadeurs van het Emma Kinderziekenhuis Julian en Danique mooie betogen waarom deze Charity Matchday zo belangrijk is voor zieke kindjes.

Vooral voor Julian en Danique was het een drukke dag. De twee kinderambassadeurs gingen aan de zijde van John Heitinga van de ene naar de andere zaal om het publiek te overtuigen van het belang van een Ajax Playground. De wedstrijd mochten ze bekijken vanuit een Skybox. Twee kinderen die heel erg blij zouden zijn met een Ajax Playground in het Emma Kinderziekenhuis zijn Jayden en Luco. Zij schitterden eerder al in een video, en mochten zondag na de wedstrijd op de foto met King of the Match Lisandro Martínez. Al die beelden zie je hieronder!

Teller al dik over 30.000 euro heen!
De Charity Matchday heeft een geweldig bedrag opgeleverd. Na de wedstrijd bleek dat er al 32.600 euro was opgehaald met de collecte.

Kijk hieronder de mooiste foto's van het evenement terug.

Je kan nog altijd bijdragen aan de realisatie van een playground in het Emma Kinderziekenhuis. De wedstrijdshirts uit Ajax - Sparta worden geveild. Via onderstaande button kan je bieden en wie weet heb jij het shirt van jouw held uit de wedstrijd straks wel in bezit!

Bied mee op de shirts!

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Yannick van de Wijngaert

Socials