Ten Hag: 'Geen concessies doen in speelwijze'

ten-hag-geen-concessies-doen-in-speelwijze
ten-hag-geen-concessies-doen-in-speelwijze

Socials

Ten Hag liet nog niet los hoe Ajax het gemis van de 2 sterkhouders achterin gaat oplossen. "Ik ben er al wel over uit, maar jullie zien het morgen wel", zei de coach daarover.

Mazraoui vraagteken
Naast de 2 afwezige verdedigers, staat er achter de inzet van Noussair Mazraoui ook nog een vraagteken, meldde Ten Hag later in de persconferentie. De verdediger viel zaterdag uit tegen Heracles met een knieblessure. "Hij heeft een kneuzing opgelopen. Die belemmert 'm wel in het bewegen. We gaan straks trainen. Dan zullen we zien of hij woensdag mee kan spelen. Het is afwachten."

'Lille zal niet alleen vanwege de uitgangspositie gaan stormen.'

Tegenstand van Lille
De Franse tegenstander staat momenteel met 1 punt onderaan in poule H in de Champions League. Lille heeft niks aan een gelijkspel en zal moeten winnen. Volgens Ten Hag verandert dat niks aan de spelopvatting van de Fransen. "Lille zal niet alleen vanwege de uitgangspositie gaan stormen. Dat deden ze namelijk ook al in Amsterdam."

De thuisploeg zal het woensdagavond moeten doen zonder Adama Soumaoro en José Fonte. "Dat heb ik net gehoord, ja", erkende de coach. ,,Maar hebben jullie de selectie van Lille gezien? Dat kunnen ze prima opvangen."

Trein
Ajax is dinsdag per trein afgereisd naar Lille. Bij aankomst bleek vooral Hakim Ziyech erg populair in Frankrijk. "Er stonden veel Marokkanen", zag de middenvelder. "Dat was leuk. Ik vond het sowieso wel fijn reizen. Met de trein is beter dan vliegen."

Lees ook: Ajax reist met Jurriën Timber in de selectie af naar Frankrijk

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhé

Socials