Ten Hag: 'Ik respecteer dat we een goede tegenstander treffen'

ten-hag-ik-respecteer-dat-we-een-goede-tegenstander-treffen
ten-hag-ik-respecteer-dat-we-een-goede-tegenstander-treffen

Socials

Ten Hag wist de kracht van Valencia haarfijn te benoemen. “Ze voetballen hier met een heel hoge intensiteit. Daarnaast zijn ze technisch heel vaardig en in staat om een hoog tempo te hanteren.”

De recente trainerswissel - Albert Celades werd de opvolger van de ontslagen Marcelino - heeft daar niet veel aan afgedaan. “Deze coach houdt grotendeels vast aan de speelwijze van zijn voorganger en heeft niet veel veranderd. Daarvan zijn we op de hoogte. We gaan van eigen kracht uit en spelen voor de winst. Dat doen we altijd. Het kan natuurlijk gebeuren dat er niet meer in blijkt te zitten. Dan is dat maar zo, maar het is nooit het uitgangspunt voor een wedstrijd.”

Blij voor 'papa' Blind
Ten Hag selecteerde 21 spelers voor de trip naar Valencia. Een daarvan, Daley Blind, voegt zich later bij de selectie. De linkspoot werd eerder vandaag voor het eerst vader. "Allereerst ben ik heel blij voor de familie Blind en wil ik ze van harte feliciteren", reageerde Ten Hag. "Het is fantastisch nieuws. Daarnaast is de timing natuurlijk goed. Daley vliegt vanavond nog deze kant op en kan er morgen dus gewoon bij zijn.”

Lees ook: Liveblog Valencia - Ajax
Bekijk ook
: Ten Hag: 'Niet bang voor publiek in Valencia'

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials