Verleng je seizoenkaart voor 1 juli

verleng-je-seizoenkaart-voor-1-juli
verleng-je-seizoenkaart-voor-1-juli

Socials

We bevinden ons in een vreemde situatie. Normaal gesproken zouden we nu met goede moed over het nieuwe seizoen beginnen, over dat we het in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA gaan opnemen tegen 17 andere clubs. Maar vanwege het coronavirus is momenteel veel onzeker. En zoals je begrijpt, heeft dat uiteraard ook invloed op de seizoenkaartverlenging die op dinsdag 19 mei om 10:00 uur is gestart.

Verlengen
Seizoenkaarthouders kunnen van dinsdag 19 mei 10.00 uur tot en met 30 juni 2020 hun seizoenkaart verlengen in de Ticketshop. De prijs blijft gelijk, net als de voorwaarden; van je vaste plek tot voorrang bij kaartverkoop.

Nieuwe situatie
Zoals gezegd is het nog niet duidelijk wanneer jij weer naar het stadion mag komen. De kans bestaat dat wij meerdere of (in het het slechtste geval) zelfs alle wedstrijden zonder publiek moeten spelen. Daar hebben wij geen invloed op. Waar we wel invloed op hebben, is hoe we onze fans tegemoet gaan komen, mocht het zover komen. Daarom hebben we besloten dat seizoenkaarthouders ervoor kunnen kiezen om geld terug te krijgen voor elke wedstrijd die zij moeten missen als gevolg van de regels omtrent het coronavirus. Het gaat per wedstrijd om 1/17e van het aankoopbedrag van de seizoenkaart en als we het hele seizoen zonder fans spelen, dan heb je dus recht op teruggave van het gehele aankoopbedrag.

Verplaatsing en nieuwe seizoenkaarten 
Het is voor seizoenkaarthouders vooralsnog niet mogelijk om te verplaatsen of een extra kaart bij te kopen. Ook worden er nog geen nieuwe seizoenkaarten verkocht. Seizoenkaarthouders kunnen tot 1 juli 2020 verlengen. Daarna gaan eventueel de niet-verlengde plaatsen de verkoop in. Wil je bericht ontvangen als dit gebeurt? Laat dan hier je interesse achter. 

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl