Alle artikelen

Onana Header

Andre Onana hervat training bij A-selectie

Andre Onana traint vanaf donderdag weer mee met de selectie van het eerste elftal van Ajax. De doelman mocht begin september zijn trainingsactiviteiten bij Ajax hervatten, maar sindsdien trainde hij bij Jong Ajax.

Tags

  • #Onana

Socials

Alvarez

Edson Álvarez verlengt contract bij Ajax

Ajax en Edson Álvarez hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De vorige overeenkomst liep tot en met 30 juni 2024. De vernieuwde verbintenis van de verdedigende middenvelder loopt tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Álvarez

Socials

Pasveer STILL

Zo beleefde Pasveer de topwedstrijden tegen Dortmund en PSV

Remko Pasveer verkeert momenteel in uitstekende vorm. De doelman heeft een prachtige week achter de rug: zowel tegen Dortmund als PSV hield hij de nul. Daarnaast ging hij de geschiedenisboeken in door drie schoten op doel van Erling Haaland te keren in de UEFA Champions League. Toch blijft Pasveer bescheiden.

Tags

  • #Pasveer

Socials

Mazraoui 3 0 1420

Start losse verkoop Eredivisie-wedstrijden tot de winterstop

Na een succesvolle week in zowel de UEFA Champions League als de Eredivisie, kijken we alvast vooruit naar de volgende thuisduels binnen de nationale competitie. Wil je graag nog een wedstrijd bezoeken? Dan kun je vanaf woensdag 27 oktober voor alle Eredivisie-duels tot de winterstop losse kaarten (bij)kopen.

Tags

  • #Tickets

Socials

Geen artikelen meer

Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl