Alle artikelen

2020 08 04 David Butler 003

Maak kennis met Ajax-host David Butler: “I’m excited”

David Butler is de nieuwe presentator van Ajax. De host met Amerikaanse roots komt over van 433 en zal het gezicht worden van de social media-kanalen en het nieuwe tv-programma van Ajax dat wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Tijd om nader kennis te maken met David!

Tags

Socials

200728 Interview Sporsklede

Sporkslede (voor even) terug op de Toekomst: 'Er bestaat geen betere plek'

Fabian Sporkslede is deze weken voor even terug op het oude nest. De bijna 27-jarige vleugelverdediger, die 8 jaar lang het shirt van Ajax droeg, houdt op de Toekomst zijn conditie op peil. Sporkslede doorliep hier de jeugdopleiding en kwam in totaal tot 4 wedstrijden in het eerste elftal.

Tags

Socials

Veltman

Ajax en Brighton bereiken akkoord over Joël Veltman

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Brighton & Hove Albion over de directe transfer van Joël Veltman naar de Engelse club. Het contract van de verdediger bij Ajax liep nog tot en met 30 juni 2021.

Tags

  • #Veltman

Socials

Botman 3

Ajax en OSC Lille akkoord over transfer Botman

Ajax heeft overeenstemming bereikt met OSC Lille over de overgang van Sven Botman naar de Franse club. De centrale verdediger stond bij Ajax nog tot en met 30 juni 2023 onder contract.

Tags

  • #Botman

Socials

Header

Ajax-merchandise nu ook verkrijgbaar in hartje New York

Met ingang van donderdag 30 juli kunnen Ajax-fans in Amerika naast de officiële shirts ook de Ajax-trainingscollectie en overige fanitems aanschaffen. Om dit te vieren organiseerde Ajax een evenement in de winkel van Pelé Soccer op Times Square in New York. Meteen werd ook het nieuwe thuisshirt geïntroduceerd.

Tags

  • #AjaxUSA

Socials

Foto Zlatan Seizoensoverzicht

Historie | Seizoensoverzicht 2001-2002

We gaan een kleine 20 jaar terug in de tijd, naar het seizoen 2001-2002 om precies te zien. Een voetbaljaar dat menig Ajax-fan en voetballiefhebber is bijgebleven en niet alleen vanwege het winnen van de dubbel. Kijk alles rustig terug in deze fraaie special.

Tags

  • #Historie

Socials

Antony

Blok 3 is van start ✅

De laatste fase richting de start van het nieuwe seizoen is voor Ajax ingegaan. De selectie van Erik ten Hag begon zaterdag aan de laatste van in totaal 3 trainingsblokken.

Tags

  • #PreSeason

Socials

2JR5236

FOTO'S | Voorbereiding hervat met Antony en Stekelenburg in de gelederen

Ajax heeft zaterdagochtend de voorbereiding op het nieuwe seizoen hervat. Zoals inmiddels waarschijnlijk al bij velen bekend, werkt het team van Erik ten Hag in 3 trainingsblokken toe naar de voetbaljaargang 20-21. Na een kleine 3 weken vakantie werden de Ajacieden vandaag weer verwacht op sportcomplex de Toekomst om in groepsverband het laatste blok (3) in gang te zetten.

Tags

  • #PreSeason

Socials

1JR0714

Contente Promes blij met 'heerlijk vooruitzicht'

Quincy Promes is blij dat de start van het nieuwe seizoen voorzichtig nadert. Ajax startte zaterdag aan de laatste van in totaal 3 blokken waaruit de voorbereiding bestaat. “Ik vind het altijd heerlijk, en zeker na de afgelopen periode, dat we weer iets hebben om naar uit te kijken.”

Tags

  • #PreSeason
  • #Promes

Socials

Geen artikelen meer

Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.