Alle artikelen

Vurnon Anita over de kracht van de kleinste en spitten in de kleedkamer

Zondag neemt Ajax het op tegen FC Groningen; de club waartegen oud-Ajacied Vurnon Anita in 2006 als jonkie van 16 debuteerde. De jaren voorafgaand aan zijn debuut, spendeerde hij in de jeugd van Ajax. Samen met Vurnon blikken we terug op seizoen 2003-2004 waarin sportief succes, muzikale escapades, jeugdpuistjes en kleedkamerhumor hoogtij vierden.

Tags

  • #TeamvanToen
  • #TalentTuesday

Socials

Pro Shots

Alle wedstrijden komende weken zonder publiek

Er zijn de komende drie weken bij geen enkele sportwedstrijd in Nederland toeschouwers welkom. Dat is maandagavond door het kabinet op een persconferentie aangekondigd. Het verbod op supporters bij wedstrijden is onderdeel van een uitgebreid pakket aan ingrepen om verdere uitbreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Tags

  • #Covid-19

Socials

Jensen 4

Jong Ajax na rust langs Excelsior

Jong Ajax heeft de weg naar boven ingezet. Op sportcomplex de Toekomst had het team van Mitchell van der Gaag het een helft lastig met Excelsior, maar trok het de wedstrijd na rust naar zich toe. Dankzij doelpunten van Brian Brobbey, Lassina Traoré en Kenneth Taylor werd het 3-0.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Copyright Proshots 5395830

Higler scheidsrechter bij FC Groningen - Ajax

Dennis Higler is aankomende zondag de scheidsrechter van het duel tussen FC Groningen en Ajax. In de Euroborg wordt hij bijgestaan door assistenten Bas van Dongen en Jan de Vries.

Tags

  • #GROAJA

Socials

Cape Nieuw

Ajax verkoopt aandelen Ajax Cape Town

AFC Ajax NV heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van het 51%-aandelenbelang in Ajax Cape Town aan de minderheidsaandeelhouder. De transactie zal uiterlijk 1 oktober worden afgerond.

Tags

  • #AjaxCapeTown

Socials

Antony 9

Highlights Ajax - Vitesse: opnieuw in ondertal naar zege

Ajax won zaterdagavond ook zijn 3e competitieduel van dit seizoen. In de thuiswedstrijd tegen Vitesse was wederom een hoofdrol weggelegd voor Antony, die net als 3 weken geleden tegen Sparta een tiental Ajacieden bij de hand nam. Bekijk hier de highlights!

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Antony 7

Liveblog Ajax - Vitesse: Antony for president!

Dit is het liveblog van Ajax – Vitesse, de topper uit de Eredivisie die door de Ajacieden met 2-1 is gewonnen. Blijf via ons liveblog continu op de hoogte van de laatste updates uit de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Ajaxradio1

Beluister Ajax - Vitesse integraal via Ajax Radio

Ajax Radio brengt dit seizoen alle duels van Ajax 1 in je huiskamer. Ook zaterdagavond tegen Vitesse zijn commentatoren Diederik van Zessen en Anne de Jong weer te beluisteren met een integraal verslag. Ajax Radio verslaat dit seizoen voor het eerst alle wedstrijden van Ajax, zowel uit als thuis.

Tags

  • #AjaxRadio
  • #ajavit

Socials

Geen artikelen meer

Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.