Alle artikelen

Seizoen20122013

Seizoensoverzicht 2012/2013 | Drie op een rij

Voor het derde seizoen op rij werd Ajax in jaargang 2012/2013 landskampioen, onder leiding van huidig bondscoach Frank de Boer. De schaal mocht in Amsterdam omhoog toen Ajax op de één na laatste speeldag thuis met 5-0 won van Willem II. Geniet van een uitgebreide terugblik op het seizoen van acht jaar geleden.

Tags

  • #Historie

Socials

Kotarski

Dominik Kotarski op huurbasis naar HNK Gorica

Ajax en HNK Gorica hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Dominik Kotarski. De verhuur aan de Kroatische voetbalclub is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2022. Het contract van de doelman bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2023. 

Tags

  • #Kotarski

Socials

Knakenondertekening

Knaken official cryptocurrency partner Ajax

Ajax en Knaken hebben een partnershipovereenkomst getekend. Knaken is de komende drie seizoenen official cryptocurrency partner van Ajax. Knaken is een (bij De Nederlandse Bank geregistreerde) aanbieder van cryptocurrencies en staat bekend om hun eenvoudige en veilige platform.

Tags

  • #Business

Socials

Vonkova2

Vonkova stopt met voetballen

Lucie Vonkova zet een punt achter haar voetbalcarrière. De Tsjechische aanvaller van de Ajax Vrouwen speelde sinds de zomer van 2019 in Amsterdam. Destijds kwam ze over van het Duitse Bayern München. In twee jaar tijd, inclusief de coronabreak, kwam ze tot twintig wedstrijden voor Ajax. Daarin wist ze vier keer te scoren.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Llansana3

Contractverlenging voor Enric Llansana

Ajax en Enric Llansana hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2021. De nieuwe verbintenis van de twintigjarige verdediger annex middenvelder gaat in op 1 juli 2021 en loopt tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Llansana

Socials

Gorter

Ajax contracteert Jay Gorter

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Jay Gorter en Go Ahead Eagles over de overgang van de doelman naar Amsterdam. Gorter tekent een contract dat ingaat op 1 juli 2021 en een looptijd heeft van vier seizoenen, tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Gorter

Socials

Geen artikelen meer

Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl