Abildgaard: 'Het voelt heel goed om het Ajax-shirt vast te houden'

Lasse Abildgaard zette vrijdag in de Johan Cruijf ArenA zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2026 aan Ajax verbindt. De zestienjarige jeugdspeler uit Denemarken kijkt uit naar zijn eerste minuten in het wit-rood-wit. "Ik was hier op proef en het was een geweldige ervaring."

Tags

  • #Abildgaard

Socials

Gerelateerde artikelen

Abildgaard1920

Ajax contracteert Lasse Abildgaard

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Lasse Abildgaard en Silkeborg IF over de overgang van de zestienjarige jeugdspeler naar Amsterdam. De Deen, die zowel op het middenveld als in de aanval kan worden ingezet, tekende in Amsterdam een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van drie jaar, tot en met 30 juni 2026. De overgang van de speler is onder voorbehoud van enkele formaliteiten.

Tags

  • #Abildgaard

Socials

Schone1280top10

Top 10 Goals | Lasse Schöne

Op de verjaardag van Lasse Schöne, 27 mei, duiken we de archieven in. Op zoek naar prachtige goals van de Deen. De ene treffer in het Ajax-shirt van zijn voet, is nog mooier dan de ander. We hebben tien pareltjes van Schöne in willekeurige volgorde voor je op een rij gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Kasper Dolberg Top 10 Goals 1280

Top 10 Goals | Kasper Dolberg

Oud-Ajax-spits Kasper Dolberg viert donderdag 6 oktober zijn 25e verjaardag. De ijskoude afmaker maakte zijn officiële debuut voor Ajax in de UEFA Champions League voorronde tegen het Griekse PAOK. In drie jaar tijd zou hij een aantal schitterende doelpunten maken. We hebben tien mooie treffers van de Deen op een rijtje gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials