Ajax contracteert Emre Ünüvar

Emreunuvar1920
Emreunuvar1920

Ajax heeft Emre Ünüvar gecontracteerd. De vijftienjarige spits tekende een driejarige overeenkomst, met een looptijd tot en met 30 juni 2026. Het betreft het eerste contract voor de jeugdspeler.

Tags

  • #Ünüvar

Socials

Ünüvar (Zaanstad, 18 maart 2008) speelt sinds 2015 in de jeugdopleiding van Ajax en is het jongere broertje van Ajacied Naci Ünüvar. Komend seizoen maakt de jeugdinternational deel uit van de selectie van Ajax O17.

Ünüvar reageerde verheugd over zijn nieuwe contract. "Het is denk ik een mooi moment voor mezelf en de mensen om me heen. Ik kan niet anders dan blij zijn.”

De aanvaller stelt zich in het interview kort als speler voor. "Ik ben een spits die veel kan scoren. Daarnaast ben ik redelijk snel, ik denk dat je me altijd in de diepte kunt aanspelen. Ook zal ik altijd blijven werken tot aan de laatste minuut.”

Ondanks zijn jonge leeftijd hoopt Ünüvar snel naam te maken. "Als je er klaar voor bent, ben je er klaar voor. Leeftijd is maar een getal zeggen ze hier vaak bij Ajax.”

Gerelateerde artikelen

Photo Challenge

Photo Challenge met Vos & Taylor vs. Setford & Misehouy

In deze Photo Challenge gaat Kenneth Taylor samen met Silvano Vos de strijd aan met Gabriel Misehouy en Charlie Setford. Beide teams kregen de opdracht om bepaalde Ajax-gerelateerde polaroids te maken op de campus van adidas. Hiervoor hadden ze vijftien minuten. Wie de meeste polaroids op juiste wijze maakte, wint.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Contractfoto's

Ajax contracteert Ugwu en Alders

Twee jeugdspelers hebben vandaag hun handtekening gezet onder hun eerste contract bij Ajax. Precious Ugwu en Gerald Alders tekenden beiden een driejarig contract tot medio 2026.

Tags

  • #Ugwu
  • #Alders

Socials

Aldersstill1920

Alders en Ugwu blij met contract: 'Ajax 1 komt steeds dichterbij'

Jeugdspelers Precious Ugwu en Gerald Alders tekenden vrijdag hun eerste contract bij Ajax. Het duo, dat al jaren in de jeugdopleiding speelt, ziet hun harde werken beloond. "Het doel is om zo snel mogelijk naar Jong Ajax te gaan en hopelijk pakt het daar dan ook goed uit."

Tags

  • #Alders
  • #Ugwu

Socials