Ajax contracteert Tom de Graaff

Tom De Graaff Gerrie Hamstra 1420

Ajax heeft Tom de Graaff (Amsterdam, 10 december 2004) gecontracteerd. De doelman tekende een overeenkomst met een duur van drie seizoenen, tot en met 30 juni 2024. Het betreft het eerste contract voor de zestienjarige sluitpost.

• #DeGraaff

De Graaff speelt sinds 2015 in de jeugdopleiding van Ajax en behoort dit seizoen tot de selectie van Ajax O18

• #DeGraaff

Reactiedavevos

Dave Vos na gelijkspel: 'Dubbel gevoel overheerst'

De reacties van Dave Vos en Amourricho van Axel Dongen na het 1-1-gelijkspel in de Youth League tegen Sporting Portugal. 'In de tweede helft hadden we een goal tegen kunnen krijgen, maar hadden wij ook de kansen.'