Ajax en adidas introduceren thuistenue met nieuwe details

Nieuw Ajax Shirt Promes
Nieuw Ajax Shirt Promes

Met de voorbereiding op het nieuwe seizoen in aantocht, introduceren Ajax en adidas het thuistenue voor 2020-2021. Waar het thuistenue van 2019-2020 zwarte details kende, als speelse verwijzing naar de Amsterdamse vlag, wordt voor 2020-2021 teruggegrepen op de basiskleuren die het Ajax-shirt het Ajax-shirt maken: rood/wit.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Het thuisshirt bevat onder meer nieuwe elementen in kraag, mouwen en de voorzijde. De iconische rode baan in het midden van het shirt loopt dit jaar over in een licht opstaande kraag in dezelfde kleur. De mouwen kennen aan het einde een brede band. Deze ‘taping’ is uitgevoerd in het klassieke Ajax-patroon: wit/rood/wit. Subtiel, maar opvallend detail zijn de drie Andreaskruisen die onderaan de voorzijde van het shirt zijn geborduurd. Een stijlvol eerbetoon aan de stad Amsterdam.

Rood-witte balans in gehele tenue
Het clublogo is geïntegreerd in de baan, met rode achtergrond en het logo en de drie sterren uitgevoerd in het wit. Namen en nummers op de rug zijn tenslotte wit met een rode rand, waar een zwarte omlijning zorgt voor het contrast met de rode baan. Deze rugbedrukking is exclusief bij Ajax-verkooppunten te verkrijgen.

Direct online verkrijgbaar
De gehele thuiscollectie kan per direct besteld worden in de webshop van Ajax en adidas.nl. Ook is de collectie vanaf vandaag verkrijgbaar in de Fanshop ArenA, Fanshop Kalverstraat en Fanshop Bataviastad.

De thuiscollectie van het seizoen 2020-2021 bevat ook een Ajax Vrouwen thuisshirt, dit shirt heeft een vrouwelijke getailleerde fit. Wil je als eerste bericht ontvangen wanneer dit shirt verkrijgbaar is? Laat dan hier je interesse achter. Het Ajax Vrouwen shirt wordt verkrijgbaar in de seniormaten XS tot en met 2XL.  

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Gerelateerde artikelen

Stadion Vol

Seizoenkaarten 2020-2021 uitverkocht

Dankzij onze trouwe seizoenkaarthouders zijn er maar liefst 41.000 seizoenkaarten verlengd en is het seizoen 2020-21 uitverkocht.

Tags

  • #Seizoenkaarten

Socials

Trainingskampajax (1)

Ajax belegt trainingskamp in Oostenrijk

Ajax gaat van 15 tot en met 22 augustus op trainingskamp in Bramberg, Oostenrijk. Tijdens het trainingskamp oefent de ploeg van Erik ten Hag 2 keer. Op dinsdag 18 augustus wordt een besloten vriendschappelijk duel gespeeld tegen een nog nader te bepalen tegenstander. Op zaterdag 22 augustus speelt Ajax tegen Red Bull Salzburg.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl