Ajax en adidas lanceren limited edition Amsterdam fietscollectie

Headersjaak
Headersjaak

Ajax en adidas kondigen de lancering aan van een limited edition fietscollectie. De lijn combineert twee fundamentele Amsterdamse culturen: Ajax en fietsen.

Tags

  • #adidas

Socials

Het ontwerp is geïnspireerd op het zwart, rood en wit van de iconische vlag van Amsterdam en bevat reflecterende elementen voor veiligheid. De collectie omvat een scala aan fietsbenodigdheden, waaronder heren- en damesshirts, bibshorts met dual-density padding, een trainingsjack en -broek, en een speciale editie van de populaire Velosamba 2, die erg populair zijn onder wielrenliefhebbers.

De Ajax x adidas Cycling collectie is exclusief verkrijgbaar vanaf 3 april 2024 om 10:00 uur CET in de officiële Ajax Fanshop in de Johan Cruijff ArenA, de adidas Store (Kalverstraat) en via www.ajax.nl/shop en www.adidas.com/nl.

Gerelateerde artikelen

Adidas Ajax Roblox KV 16X9

Ajax eerste adidas club op Roblox

Vanaf donderdag (21 maart) zijn de Ajax-tenues verkrijgbaar in het spel Roblox. De Ajax-tenues zijn verkrijgbaar in de adidas Outfit Creator experience. Met deze samenwerking bereiken Ajax en adidas wereldwijd miljoenen jonge fans. Ajax is de eerste adidas-club ter wereld die haar tenues exclusief verkoopt in de digitale shop.

Tags

  • #Roblox

Socials

Whatsapp Image 2024 01 10 At 18.56.31

Ajax en adidas verlengen partnership tot en met 2031

Ajax en adidas hebben hun langlopende partnership verlengd tot en met 2031. adidas is al sinds 2000 kleding- en hoofdsponsor van Ajax, met deze verlenging wordt de 30 jaar partnership-mijlpaal voorbij gestreefd. Daarmee is dit het langstlopende kledingsponsorschap van de Eredivisie en een van de langstlopende partnerships van het Europese voetbal.

Tags

  • #adidas

Socials