Ajax en Almere City bereiken akkoord over Hedwiges Maduro

Maduro Almere
Maduro Almere

Ajax en Almere City FC hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Hedwiges Maduro. De assistent-trainer tekende afgelopen zomer in Amsterdam een contract met een looptijd tot medio 2026. De achttienvoudig Oranje-international keert na het huidige seizoen terug naar de club uit zijn geboorteplaats, waar hij eerder ook als assistent-trainer werkzaam was.

Tags

  • #Maduro

Socials

Maduro (Almere, 13 februari 1985) speelde in de jeugdopleiding van Ajax en was vervolgens van 2004 tot en met 2007 speler van het eerste elftal. Als speler kwam hij daarna nog uit voor respectievelijk Valencia, Sevilla, PAOK Saloniki, FC Groningen en Omonia Nicosia.   

Gerelateerde artikelen

Maduro1920 (3)

Maduro: 'Met dit diploma mag ik op alle niveaus coachen'

Hedwiges Maduro zat maandagavond op de bank bij Jong Ajax om de rol van Dave Vos eenmalig over te nemen. Het coachen van Jong Ajax was een examen voor de huidig assistent-trainer van Ajax 1. "Het is mijn laatste fase in het halen van het hoogste trainersdiploma in Nederland."

Tags

  • #Maduro

Socials

Maduroajax1920

Top 5 Goals | Fijne treffers van Maduro

Hedwiges Maduro is sinds de zomer van 2023 weer betrokken bij het eerste elftal als staflid. Tussen 2004 en 2007 speelde hij zelf tussen de witte kalklijnen in het shirt van Ajax. Als middenvelder kwam hij tot net iets meer dan honderd duels in het wit-rood-wit. Als Ajacied won hij drie keer de Johan Cruijff Schaal en twee keer de KNVB Beker. In 2005 werd hij ook verkozen tot Talent van het Jaar. Omdat hij 13 februari 39 kaarsjes uit mag blazen hebben we vijf fraaie treffers op een rij gezet.

Tags

  • #Top5Goals
  • #Maduro

Socials

Madurointerview1920

Maduro baalt na PSV-uit: 'Dan valt de tegengoal te snel'

Hedwiges Maduro was teleurgesteld na de 5-2-nederlaag bij PSV. Vooral het gebrek aan efficiëntie voor de goal, deed 'm pijn. Ajax speelde een puike eerste helft, maar beloonde zichzelf met slechts twee goals. In de tweede helft ging het mis. "De marge was maar één bij de rust. We hadden een grotere marge moeten hebben. We wisten dat zij daarna zouden komen. Alleen vielen de tegengoals te snel. Dat hebben we niet goed gedaan."

Tags

  • #PSVAJA

Socials