Ajax en Atelier Munro gaan partnership-overeenkomst aan

Hoofdfotoapp
Hoofdfotoapp

Ajax en Atelier Munro hebben een partnership-overeenkomst ondertekend. Het van origine Amsterdamse bedrijf is vanaf komend seizoen tot en met minimaal 2027 Official Formal Wear Supplier. Bestuurders en medewerkers van Ajax worden door Atelier Munro gekleed, de mannen- en vrouwenteams van Ajax zullen bij bepaalde officiële gelegenheden en een selectief aantal wedstrijden de pakken en formal wear van Atelier Munro dragen.

Tags

  • #AtelierMunro

Socials

Met dit partnership heeft Ajax een complementaire kledingpartner-trilogie. Hoofdsponsor adidas levert al sinds 2000 alle sportkleding voor op en naast de velden. Replay is de Official Fashion Wear Partner en verzorgt sinds 2020 de overige kleding. Atelier Munro is vanaf komend seizoen de Official Formal Wear Supplier.

Menno Geelen, algemeen directeur a.i. bij Ajax: "We ontvangen Atelier Munro met open armen, en ze passen goed bij ons. Ze zijn opgericht in Amsterdam, inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler en hebben ervaring met het kleden van zowel topsportteams als de zakelijke doelgroep. Dit partnership geeft ons een extra mogelijkheid om iedereen bij elke gelegenheid op gepaste en mooie wijze te kleden."

Jasper Willems, commercieel directeur bij Atelier Munro: "We zijn erg trots op deze samenwerking met Ajax. We zijn ervan overtuigd dat dit partnership gaat bijdragen aan onze ambitie om de wereld van kleding nog persoonlijker te maken, en de bekendheid en waardering hiervoor te vergroten. Zodat uiteindelijk ook meer mensen de weg weten te vinden naar onze Atelier Munro Houses en shop-in-shops bij de betere retailers in Europa en Noord-Amerika waar we te koop zijn en onze online shop."

Atelier Munro
Atelier Munro maakt kleding op maat die tot in het kleinste detail ontworpen kan worden. Elk kledingstuk wordt vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteitsstoffen van de beste fabrikanten ter wereld. Daarbij geeft Atelier Munro extra aandacht aan een duurzame aanpak. Atelier Munro gelooft erin dat wanneer kleding persoonlijker is, en er meer aandacht en tijd aan wordt besteed, de kledingkast duurzamer wordt en de kleding hoogwaardiger en comfortabeler is. Meer: www.ateliermunro.com.