Ajax en VriendenLoterij lanceren unieke actieweek

Vlbanner
Vlbanner

Ajax en de VriendenLoterij geven de fans de mogelijkheid om een week lang gratis kans te maken op unieke prijzen. Vanaf vandaag worden er iedere dag andere prijzen ter beschikking gesteld.

Tags

  • #VriendenLoterij

Socials

De week wordt afgetrapt met een adidas-pakket ter waarde van € 500,-. Dinsdag kan er een gesigneerd thuisshirt gewonnen worden van zowel het mannen- als het vrouwenelftal.

Op woensdag is de prijs een 65 inch LED televisie met een FOX-Sports abonnement en op donderdag maak je als eerste kans op de gloednieuwe Playstation 5. Als klap op de vuurpijl kan er vrijdag, op de laatste dag van de actieweek, nog kans gemaakt worden op een reis naar Curaçao voor 2 personen!

Blik achter de schermen
Het winnen van prijzen is uiteraard prachtig maar nog mooier is het dat door mee te spelen met de VriendenLoterij je onze jeugdopleiding en maatschappelijke projecten van de Ajax Foundation kunt ondersteunen.

Gedurende deze actieweek laten we dan ook zien hoe belangrijk dit is door een kijkje achter de schermen van zowel de jeugdopleiding als de Foundation te geven.

Om kans te maken op bovenstaande prijzen hoef je alleen jouw gegevens achter te laten op deze actiepagina.

Tags

  • #VriendenLoterij

Socials

Gerelateerde artikelen

Vandersar50

Top 10 Reddingen | Van der Sar

Edwin van der Sar is 50! Een mooi moment om terug te blikken op tien van zijn meest fabelachtige reddingen in dienst van Ajax. Van het stoppen van penalty's tegen Atletico Madrid en Gremio tot een katachtige reflex tegen Ac Milan.

Tags

  • #Sar50

Socials

2020 10 16 Training Ajax 0101

Zidane of Zlatan? | 14 vragen aan Noussair Mazraoui

In onze rubriek 14 questions leggen we Ajacieden vragen en dilemma's voor. Ditmaal is het de beurt aan Noussair Mazraoui. Kiest hij voor Zlatan of Zidane? En gaat hij voor het winnen van de Champions League of juist het veroveren van de wereldtitel?

Tags

  • #Mazraoui

Socials