Ajax gaat ‘back to red’ met trainingskleding

Ajax Banner 880X495
Ajax Banner 880X495

Vele fans zullen jeugdherinneringen hebben aan hoe directieleden Edwin van der Sar en Marc Overmars vroeger ‘in het rood’ als spelers op het trainingsveld stonden, of aan de rode trainingskleding waarmee latere aanvoerders als Jan Vertonghen en Luis Suárez het veld opkwamen. Waar het aanbod in trainingskleding de afgelopen seizoenen veel varieerde in kleur, keert de ploeg van Erik ten Hag in het seizoen 2021/2022 terug in het traditionele Ajax-rood.

Tags

  • #Trainingscollectie

Socials

De nieuwe trainingslijn van adidas bevat een reeks items in deze klassieke rode kleurstelling, die direct voor fans verkrijgbaar zijn. Dit varieert van training tops en trainingsbroeken, polo’s en sokken, tot t-shirts en korte broeken.

De gehele trainingscollectie is per direct verkrijgbaar via de webshop van Ajax of een van de officiële Fanshops.

Tags

  • #Trainingscollectie

Socials

Gerelateerde artikelen

Gravenberchshirt

Ajax en adidas presenteren uittenue 2021/2022

Na het winnen van de KNVB Beker en de landstitel heeft Ajax nog een cadeau voor de fans. Zondag speelt Ajax tegen Feyenoord - in wat de eerste wedstrijd is als kampioen - in het nieuwe uittenue van adidas (seizoen 2021/2022). Het overwegend gestreepte tenue is opgebouwd uit twee blauwtinten, met mintgroene accenten.

Tags

  • #Uitshirt20/21

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl