Ajax, Mercedes-Benz en Stern verlengen samenwerking

Mercedes Ajaxapp 640X420
Mercedes Ajaxapp 640X420

Ajax heeft de partnerships met Mercedes-Benz als ‘Official Car Sponsor’ en Stern als ‘Official Car Supplier’ verlengd tot en met 2023, met een optie tot en met 2025. Ook de komende seizoenen rijden de selectiespelers, de technische staf en het management van Ajax in Mercedes-Benz.

Tags

  • #Mercedes-Benz
  • #Stern

Socials

Stern blijft als Mercedes-Benz-dealer de auto’s leveren en het bijbehorende onderhoud verzorgen. Speerpunten voor de komende jaren zijn het verder verduurzamen van het wagenpark en oplossingen aanbieden die passen bij de veranderende mobiliteitsbehoeftes.

Om dit heugelijke feit kracht bij te zetten, is onder het motto ‘Thanks for believing in our future’ eerder vandaag een video live gegaan waarin werd aangekondigd dat veertien elektrische ‘Ajax x Mercedes kidscars’ kunnen worden gewonnen.

Menno Geelen, commercieel directeur bij Ajax: ”Wij zijn blij met deze verlengingen. We hebben een rijke historie samen, met Mercedes-Benz werken we sinds 2009 samen en met Stern zelfs sinds 1993. Bovenal zijn we allemaal bezig – door onder andere innovatie en de wil om de beste te zijn – om ook in de toekomst succesvol te blijven.”

Pierre-Emmanuel Chartier, CEO bij Mercedes-Benz Benelux: "Onze sterke en wereldwijd bekende topmerken passen goed bij elkaar. We zetten met Mercedes-Benz grote stappen in de transformatie naar emissievrije mobiliteit. Duurzaamheid is dan ook een essentieel onderdeel van onze strategie en deze langetermijnvisie delen we met Ajax. Wij willen onze ambitie graag delen met het netwerk van Ajax.”

Bastiaan Geurts, chief customer officer bij Stern: "Onze prettige samenwerking zetten we met veel plezier voort. Wij geloven in de kracht van langdurige samenwerking en kennen de mobiliteitsbehoeften van Ajax door en door. De komende jaren helpen wij Ajax samen met Mercedes-Benz bij het verduurzamen van hun mobiliteit en zullen we speciale acties initiëren voor het netwerk van Ajax.”

Tags

  • #Mercedes-Benz
  • #Stern

Socials