Ajax O18 – PEC Zwolle O18 zaterdag live op YouTube

Hlynsson1280hoofdfoto
Hlynsson1280hoofdfoto

De wedstrijd Ajax O18 - PEC Zwolle O18 is zaterdag 11 december live te volgen via het officiële YouTube-kanaal van Ajax. De aftrap op de Toekomst is om 14:30 uur.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Na de teleurstellende uitschakeling in de UEFA Youth League van afgelopen dinsdag moeten de Ajax-talenten de rug weer zien te rechten. Een overwinning op PEC Zwolle is broodnodig om de aansluiting met de top van de competitie niet volledig te verliezen. Ajax O18 staat momenteel op een vierde plaats, zes punten achter koploper PSV.

De jonge Ajacieden kunnen in ieder geval vertrouwen putten uit het heenduel in Zwolle. Die wedstrijd eindigde voor Ajax O18 in een comfortabele 0-3-overwinning. 

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajax O14 Header

Programma jeugd: veel oefenduels op het programma

De KNVB besloot vorige week om de competities in de A-categorie voor de hogere jeugdelftallen de komende weken stil te leggen in verband met Covid-19. Maar bij een wederzijdse overeenkomst tussen twee voetbalclubs mag er dit weekend toch competitief worden gevoetbald. Zo komt Ajax O18 'gewoon' in actie in de competitie tegen PEC Zwolle. Verder staan er voornamelijk oefenduels in de planning.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Sarfo

Samenvatting Ajax O18 - Sporting CP

Ajax O18 verloor dinsdagmiddag op de Toekomst met 2-3 in de UEFA Youth League van Sporting CP. Vanwege de nederlaag zijn de talenten uitgeschakeld in het jeugdequivalent van de Champions League.

Tags

  • #UYL
  • #Ajax O18

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl