Ajax oefent tegen FC Utrecht en RKC

2019 11 10 Ajax FC Utrecht 092
2019 11 10 Ajax FC Utrecht 092

Ook de 2e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen is bekend. In het kader van de FOX Sports Eredivisie Comeback treft Ajax op 13 augustus FC Utrecht. Eerder werd al bekend dat op 8 augustus tegen RKC wordt gespeeld. Aanvang van beide duels is 18:45 uur.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De FOX Sports Eredivisie Comeback geldt als opmaat richting de start van het nieuwe seizoen. In de maand augustus spelen clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie oefenduels tegen elkaar. De wedstrijden worden live uitgezonden op FOX Sports.

Naast 8 augustus komt Ajax ook op 13 augustus in actie. De tegenstander is dan dus FC Utrecht. Een dag eerder kruist Jong Ajax de degens met Jong FC Utrecht.

Wedstrijden Ajax FOX Sports Eredivisie Comeback:
Zaterdag 8 augustus, 18:45 uur l Ajax - RKC
Woensdag 12 augustus, 18:45 uur l Jong Ajax – Jong FC Utrecht
Donderdag 13 augustus, 18.45 uur l Ajax - FC Utrecht

Het is nog niet bekend of er toeschouwers kunnen worden toegelaten bij de wedstrijden. Daarover volgt later meer informatie via onze officiële clubkanalen.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Lassina Traore SITE

Traoré: 'Liever trainen dan vakantie'

Lassina Traoré is klaar voor het nieuwe seizoen. Als het aan hem ligt, wordt hij de eerste spits in het keurkorps van Ten Hag. De Burkinees wil zich zó graag laten zien, dat hij liever traint dan vrij heeft.

Tags

  • #Traoré

Socials

Stadion Vol

Seizoenkaarten 2020-2021 uitverkocht

Dankzij onze trouwe seizoenkaarthouders zijn er maar liefst 41.000 seizoenkaarten verlengd en is het seizoen 2020-21 uitverkocht.

Tags

  • #Seizoenkaarten

Socials

Stkelenburg

Welcome back, Maarten Stekelenburg

Maarten Stekelenburg keert terug bij Ajax. Tussen 2002 en 2011 speelde hij bijna 300 wedstrijden voor de club. Nu komt hij over van Everton en is hij komend seizoen terug in Amsterdam.

Tags

  • #Maarten Stekelenburg

Socials