Zo maken we zaterdag in de Johan Cruijff ArenA de Ajax Radio Top 100 bekend

Timber Airpods 1420
Timber Airpods 1420

Zaterdag maken we op een bijzondere manier bekend welke nummers er in de Ajax Radio Top 100 staan. Rondom het thuisduel met SC Cambuur wordt er in de Johan Cruijff ArenA onthuld wat de supporters van de club als de allermooiste Ajax-tunes beschouwen.

Tags

  • #AjaxRadioTop100

Socials

Fans konden stemmen op hun favoriete Ajax-tracks en zaterdag maken we bekend hoe hun Top 100 eruit ziet. Je kan de hele dag naar een liveshow over de Ajax Radio Top 100 kijken. Die wordt vanuit de Johan Cruijff ArenA gepresenteerd en is via een stream te zien op deze site. Je kunt voor een live-audiostream ook terecht op de kanalen van Juke.

Edwin van der Sar en Barend van Deelen, DJ van Radio 538, presenteren de ontknoping van de lijst tussen 17:00 uur en 19:00 uur. 

Diederik van Zessen en Anne de Jong, vaste stemmen van Ajax Radio, bijten samen met oud-Ajacied Eyong Enoh het spits af en presenteren tussen 10:00 uur en 13:00 uur het eerste deel van de Ajax Radio Top 100.

Zij dragen het stokje over aan Ajax TV-presentator Hein van den Bogaert en eSporter Dani Hagebeuk. Tussen 15:00 uur en 17:00 uur is het de beurt aan stadionspeaker Rob van Rossum en Ajax Vrouwen-speler Kay-Lee de Sanders om de lijst te presenteren. Van der Sar en Van Deelen sluiten de Ajax Radio Top 100 daarna dus af.

Edwin van der Sar is enthousiast: "Ik vind het mooi dat we het laatste uur, op het moment dat de eerste supporters het stadion binnenkomen, vanaf het veld toewerken naar de ontknoping van deze lijst die door onze fans is samengesteld."

"We zullen de mensen in het stadion begroeten met de tien meest gekozen nummers, die dan ook tijdens de live radio-uitzending op JUKE worden gedraaid en te horen zijn in de Johan Cruijff ArenA."

Xander Czaikowski, Director Digital Distribution & Partnerships Talpa Network: "Talpa Network wil met JUKE het leven van álle Nederlanders verrijken met audio. Dat kan op verschillende manieren met verschillende thema’s en audiovormen. We zijn trots dat we op deze manier de Ajax-fans iedere dag iets kunnen bieden dat aansluit bij hun passie."

Gedurende de rest van het seizoen krijgen bezoekers tijdens thuiswedstrijden in de Johan Cruijff ArenA de kans om hun favoriet uit de ‘Ajax Radio Top 100’ in het stadion te laten horen via een stemming.

Tags

  • #AjaxRadioTop100

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajax Radio

JUKE brengt Johan Cruijff ArenA bij fans thuis met Ajax Radio

Ajax en JUKE trappen het nieuwe voetbalseizoen af met Ajax Radio. Alle officiële wedstrijden zijn live te horen op de nieuwe radiozender. Ook zonder wedstrijd komt de fan in de stemming: Ajax Radio zendt 24/7 de grootste hits en Ajax-klassiekers uit. Daarnaast staan op Ajax Radio alle Ajax Podcasts verzameld; overzichtelijk, op één plek. Ajax Radio is beschikbaar voor alle voetbalfans van Nederland over de hele wereld en is gratis te beluisteren via de JUKE-app en website, maar ook via de kanalen van Ajax.

Tags

  • #AjaxRadio

Socials