Ajax trakteert pasgeborenen op Mijn Eerste Bal 'Bobby'

Bobby1920
Bobby1920

Ajax is jarig en trakteert ouders van pasgeboren kinderen op een speciale bal: Bobby. Een gratis limited edition bal voor baby’s tot twaalf maanden oud. Met Bobby wil de club zijn fans niet alleen feliciteren met hun gezinsuitbreiding, maar ook inspireren om samen veel speelplezier op te doen.

Tags

  • #Bobby

Socials

Ouders kunnen de bal nu gratis in huis halen via onderstaande button.

Vraag aan

Bobby Haarms
De naam Bobby is een verwijzing naar clublegende Bobby Haarms. Naast speler bij Ajax, was Haarms het langstzittende en succesvolste staflid in de geschiedenis van de club. Hij stond bekend als iemand die het beste uit zijn mede-Ajacieden wist te halen.

Gerelateerde artikelen

Haarmsthumb

Ajax Doc | 'Bobby': de herinneringen aan een clubicoon

Clublegende Bob Haarms overleed op 6 juni 2009, exact vijftien jaar geleden. Hij heeft inmiddels een standbeeld bij de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA. Geen Ajacied was langer assistent-trainer bij Ajax en niemand won meer prijzen dan hij. Van Louis van Gaal tot Simon Tahamata, van Sjaak Swart tot Frank Rijkaard; allemaal blikken ze met respect en weemoed terug op de man wiens hersteltraining een begrip werd.

Tags

  • #Haarms

Socials

Silooy TAS 1920

Take a Seat met Silooy | 'Ik bewaar alles'

In de serie 'Take a Seat' van Inside Ajax praten we bij met oud-Ajacieden en blikken we samen terug op hun mooiste momenten in Amsterdamse dienst. In de derde aflevering zit Sonny Silooy in de auto bij Ajax-host Aviv Levy. "Ajax is mijn club. Altijd geweest."

Tags

  • #Silooy

Socials

SITE Thumbnail Hlynsson

Analyseren met Hlynsson: 'Een goal is het beste gevoel'

Kristian Hlynsson speelt al ruim vier jaar bij Ajax en beleeft dit jaar zijn echte doorbraak. De IJslander wordt door zijn teamgenoten en trainers geroemd om zijn spelinzicht en slimheid. Hoog tijd om met de middenvelder zijn spel onder de loep te nemen aan de hand van vijf fragmenten.

Tags

  • #Hlynsson

Socials