Ajax TV zal dit seizoen thuisduels van de bovenbouw live uitzenden op YouTube. De focus ligt op de verrichtingen van Ajax O18 en Ajax O17.

• #AjaxO18
  • #AjaxO17

De ene week zal de thuiswedstrijd van Ajax O18 live worden uitgezonden, en de andere week volgt de camera een duel van Ajax O17 op de Toekomst.

Ajax O18 - FC Utrecht
Deze zaterdag speelt Ajax O18 thuis tegen FC Utrecht. Dit team van trainer Dave Vos speelde woensdagmiddag in Lissabon in de Youth League tegen Sporting. Na een moeizame eerste helft kwam het team steeds beter in de wedstrijd om uiteindelijk met 1-1 gelijk te spelen.

Hieronder de link naar de live-uitzending op YouTube.

• #AjaxO18
  • #AjaxO17

Programmajeugd Ajax017

Programma | Een elftal jeugdduels op de Toekomst

Na de enerverende week voor Ajax 1 en Ajax O18 die met resultaat uit Portugal weggingen, mogen dit weekend de andere Ajacieden schitteren. Ajax O9 bijt het spits af op de drukke voetbal zaterdag op de Toekomst. Het volledige programma vind je hieronder. De Toekomst is overigens vanwege de coronamaatregelen niet open voor publiek.

Sportingo18 Ajax Vanaxel

Ajax O18 opent Youth League met gelijkspel

Ajax O18 kon in de eerste Europese wedstrijd gelijk flink aan de bak. In Portugal stond het jonge team van trainer Dave Vos tegenover Sporting CP. Na een aarzelende eerste helft waarin Ajax snel achterkwam, ging het de tweede helft een stuk beter. Jeppe Kjaer Jensen scoorde de 1-1. Amourricho van Axel Dongen schoot Ajax na een prachtige aanval nog op 1-2, maar die goal ging vanwege buitenspel niet door.