Ajax verhuurt Lisandro Magallán aan FC Crotone

Magallan
Magallan

Ajax en FC Crotone hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Lisandro Magallán aan de Italiaanse club die komend seizoen uitkomt in de Serie A. De verhuur is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2021. Het contract van Magallán bij Ajax loopt nog tot de zomer van 2023.

Tags

  • #Magallan

Socials

Magallán (La Plata, 27 september 1993) kwam in januari 2019 over van Boca Juniors. De Argentijn maakte op 24 januari 2019 zijn debuut voor Ajax 1 tijdens de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen (3-1). Tot nu toe speelde de verdediger 6 officiële wedstrijden voor de hoofdmacht van Ajax.

Met het eerste elftal werd Magallán in het seizoen 2018-2019 kampioen van Nederland en won hij de KNVB beker. In juli 2019 mocht hij met Ajax ook de Johan Cruijff Schaal bijschrijven.

Het afgelopen seizoen werd de verdediger verhuurd aan het Spaanse Deportivo Alavés.

Tags

  • #Magallan

Socials

Gerelateerde artikelen

2020 09 03 Kenneth Tayler 6

Nieuw contract voor Kenneth Taylor

Ajax en Kenneth Taylor hebben overeenstemming bereikt over een nieuw 4-jarig contract. De verbintenis van de middenvelder loopt van 30 juni 2020 tot medio 2024.

Tags

  • #Taylor

Socials

Oefen

Besloten oefenduel Ajax - FC Augsburg live te zien op Ziggo Sport

Ajax oefent voor de competitiestart nog 1 keer. Zaterdagmiddag om 14.00 uur, midden in de interlandperiode, staat FC Augsburg op sportpark de Toekomst tegenover de ploeg van Erik ten Hag. Dit besloten duel is live te zien op het voetbalkanaal van Ziggo Sport. En voor de fans in het buitenland (behalve Duitsland) op het YouTube-kanaal van Ajax en ook live op Facebook!

Tags

  • #Ajax 1

Socials

Donnyvandebeek1

Ajax en Manchester United bereiken akkoord over Donny van de Beek

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Manchester United over de overgang van Donny van de Beek. De overgang van de middenvelder naar de Engelse club is per direct. Van de Beek stond nog tot en met 30 juni 2022 onder contract bij Ajax. Ajax ontvangt een transfersom van € 39 miljoen, het bedrag kan via variabelen nog oplopen tot € 44 miljoen.

Tags

  • #Van de Beek

Socials