Ajax Vrouwen en ABN AMRO samen op weg naar succes

1 Ajax Vr Twente Vr 013 970C7
1 Ajax Vr Twente Vr 013 970C7

ABN AMRO is al ruim 25 jaar als sponsor aan Ajax verbonden, waarvan ruim vijf jaar als hoofdsponsor van de Ajax Vrouwen. Per 1 juli 2020 versterkt ABN AMRO dit hoofdsponsorschap om de Ajax Vrouwen de beste mogelijkheden en omstandigheden te bieden om optimaal te presteren en de weg richting de (Europese) top verder voort te zetten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Niet alleen zetten Ajax en ABN AMRO de komende seizoenen in op het versterken van het eerste team, maar ook op talentontwikkeling in een jeugdopleiding voor meisjes. Zo traint het Ajax Talententeam als dagelijks op De Toekomst en zijn er talententrajecten voor meisjes onder 9, onder 11 en onder 13 jaar. Ajax wordt door ABN AMRO ondersteund om deze activiteiten de komende seizoenen verder uitbouwen. Bovendien gaan Ajax en ABN AMRO samenwerken om bij te dragen aan de ontwikkeling van meidenvoetbal bij amateurclubs.

 

Daphne Koster, manager Ajax Vrouwen, is blij met het hoofdsponsorschap van ABN AMRO: “We hebben ambitie bij Ajax om het vrouwenvoetbal nog veel groter te maken, en met ABN AMRO aan onze zijde gaan we deze ambities waarmaken.”

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials