Ajax Vrouwen opnieuw in Johan Cruijff ArenA tegen Feyenoord

Klassieker Vrouwen 1920
Klassieker Vrouwen 1920

De KNVB heeft de Klassieker van de Ajax Vrouwen vastgesteld op zaterdag 10 februari 2024 om 14:00 uur. Het duel met de Rotterdammers wordt, net als vorig seizoen, afgewerkt in de Johan Cruijff ArenA. De kaartverkoop is op 28 december gestart.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Tijdens de editie Ajax Vrouwen – Feyenoord vorig seizoen werd het toeschouwersrecord in de Azerion Vrouwen Eredivisie verbroken. Er zaten maar liefst 33.742 fans in de Johan Cruijff ArenA. Het duel eindigde destijds in 1-1. Op zaterdag 10 februari 2024 wordt de Klassieker opnieuw gespeeld in de Johan Cruijff ArenA.

Tickets
De kaartverkoop start op donderdag 28 december om 14:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 12,50 per stuk. Kinderen onder de dertien jaar kunnen voor € 7,50 aanwezig zijn. Het is mogelijk om maximaal tien kaarten per account te kopen. Seizoenkaarthouders van de Ajax Vrouwen ontvangen per mail meer informatie.

Bestel je kaarten hier

Gerelateerde artikelen

Yohannes1920

Liveblog | Knappe thuiszege op Bayern München

De Ajax Vrouwen hebben ook hun tweede groepswedstrijd voor eigen publiek in de UEFA Women's Champions League gewonnen. Het werd 1-0 tegen Bayern München. In dit liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials