Ajax Vrouwen - VV Alkmaar live op FOX Sports

Grant 2
Grant 2

De Ajax Vrouwen spelen komende zondag hun laatste wedstrijd voor de winterstop. Om 12:15 uur is de aftrap van het thuisduel tegen VV Alkmaar. De wedstrijd is live te zien op FOX Sports 3.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen staan bovenaan in de competitie en bij minimaal een gelijkspel mag het team zich winterkampioen noemen.  De ploeg van Danny Schenkel kan zich volledig op de Eredivisie en de nationale bekertoernooien richten. Midweeks werden de Ajacieden uitgeschakeld in de UEFA Women’s Champions League door het sterke Bayern München.

Na afloop richtte aanvoerder Marjolijn van den Bighelaar meteen al de blik vooruit naar het duel tegen Alkmaar: “Daar hebben we heel veel zin in. Als we de power brengen die we tegen Bayern hebben geleverd, dan gaat het een heel mooie wedstrijd worden.”

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Header 2 (2)

Highlights Ajax Vrouwen - Bayern München

De Ajax Vrouwen speelden hun openingswedstrijd in de UEFA Women's Champions League tegen Bayern München. De ploeg van trainer Danny Schenkel hield aanvankelijk stand tegen de grootmacht uit Duitsland, maar liep in de tweede helft alsnog tegen een aantal tegentreffers én een nederlaag aan: 1-3.

Tags

  • #UWCL
  • #AJABAY

Socials

Lewerissa

Highlights Bayern München - Ajax Vrouwen

Na de 1-3-nederlaag in Amsterdam stonden de Ajax Vrouwen voor een loodzware opgave in München. Tegen de sterke Duitsers moesten ze minimaal drie keer scoren om door te gaan, maar dat lukte niet. Er werd ditmaal met 3-0 verloren.

Tags

  • #UWCL
  • #BAYAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl