Algemene Vergadering van Aandeelhouders: 11-11-2022

Arena1280 2
Arena1280 2

Op vrijdag 11 november 2022 zal de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van AFC Ajax NV plaatsvinden.

Tags

  • #AVA

Socials

Alle relevante informatie (locatie, tijdstip, aanmeldingsprocedure voor aandeelhouders, vergaderstukken) vindt u hier.

Op de agenda staan de gebruikelijke onderwerpen zoals o.a. het bestuursverslag, de jaarrekening, dividend en d├ęcharge. Daarnaast wordt Cees van Oevelen voorgedragen als commissaris. Beoogd is dat hij commissaris Ernst Ligthart opvolgt die na 10 jaar lidmaatschap van de RvC heeft aangegeven zijn aflopende termijn niet meer te willen verlengen.

Ook wordt de kennisgeving behandeld van het voornemen om Edwin van der Sar te herbenoemen en Maurits Hendriks te benoemen als bestuurders van de vennootschap.

Gerelateerde artikelen

Arena1280

Raad van Commissarissen draagt Van Oevelen voor

Op 11 november 2022 vindt de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van AFC Ajax NV plaats. De Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax draagt daar Cees van Oevelen voor als nieuw lid van de RvC. Van Oevelen is de beoogde opvolger van Ernst Ligthart. Ligthart is 10 jaar lid van de RvC en heeft aangegeven zijn aflopende termijn niet meer te willen verlengen.

Tags

  • #VanOevelen

Socials

Lenderink Goed 1280

Toelichting Lenderink op de jaarcijfers

Ajax heeft dinsdag de jaarcijfers van het seizoen 2021/2022 bekendgemaakt. Financieel directeur Susan Lenderink blikt terug op het afgelopen seizoen en geeft een toelichting op de cijfers.

Tags

  • #Jaarcijfers

Socials