Alle wedstrijden komende weken zonder publiek

Pro Shots
Pro Shots

Er zijn de komende drie weken bij geen enkele sportwedstrijd in Nederland toeschouwers welkom. Dat is maandagavond door het kabinet op een persconferentie aangekondigd. Het verbod op supporters bij wedstrijden is onderdeel van een uitgebreid pakket aan ingrepen om verdere uitbreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Tags

  • #Covid-19

Socials

De maatregelen gaan dinsdagavond om 18:00 uur in en worden drie weken later (op 20 oktober) geëvalueerd. In dit tijdsvak valt onder meer de thuiswedstrijd van Ajax 1 tegen sc Heerenveen, op 17 oktober.

Verder komen Jong Ajax en de Ajax Vrouwen respectievelijk twee en één keer op eigen terrein in actie. Bij jeugdwedstrijden zijn vanaf het begin van dit seizoen al geen supporters welkom.

Tags

  • #Covid-19

Socials

Gerelateerde artikelen

Antony 7 (2)

Liveblog Ajax - Vitesse: Antony for president!

Dit is het liveblog van Ajax – Vitesse, de topper uit de Eredivisie die door de Ajacieden met 2-1 is gewonnen. Blijf via ons liveblog continu op de hoogte van de laatste updates uit de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Copyright Proshots 5395830

Higler scheidsrechter bij FC Groningen - Ajax

Dennis Higler is aankomende zondag de scheidsrechter van het duel tussen FC Groningen en Ajax. In de Euroborg wordt hij bijgestaan door assistenten Bas van Dongen en Jan de Vries.

Tags

  • #GROAJA

Socials

Cape Nieuw

Ajax verkoopt aandelen Ajax Cape Town

AFC Ajax NV heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van het 51%-aandelenbelang in Ajax Cape Town aan de minderheidsaandeelhouder. De transactie zal uiterlijk 1 oktober worden afgerond.

Tags

  • #AjaxCapeTown

Socials