Ajax Vrouwen met 23 spelers naar Rome afgereisd

Ajax Vrouwen Schiphol 1920
Ajax Vrouwen Schiphol 1920

Suzanne Bakker heeft 23 spelers geselecteerd voor de uitwedstrijd van de Ajax Vrouwen tegen AS Roma. De Amsterdamse ploeg is woensdag afgereisd naar de hoofdstad van Italië, daar wordt donderdag vanaf 21:00 uur het tweede groepsduel gespeeld in de UEFA Women’s Champions League.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajacieden beleefden afgelopen week een droomstart op het hoogste Europese podium voor clubteams. In de Johan Cruijff ArenA werd Paris Saint-Germain naar een 2-0-nederlaag gespeeld. Vijftienduizend toeschouwers zagen Tiny Hoekstra en Sherida Spitse scoren voor de thuisploeg. De Ajax Vrouwen spelen dit seizoen al hun groepsduels in de UWCL in de ArenA. Op woensdag 20 december wacht het volgende thuisduel, dan is Bayern München de tegenstander.

Voor het zover is wacht donderdag dus eerst de uitwedstrijd tegen AS Roma. Woensdag is vooral een reisdag. Na aankomst in Rome belegt Bakker een persconferentie en wordt er ook getraind. Een dag later hopen de Ajacieden de goede start in poule C een passend vervolg te geven.

De complete wedstrijdselectie van Bakker:
Regina van Eijk
Rosa van Gool
Chasity Grant
Isabelle Hoekstra
Tiny Hoekstra
Bente Jansen
Isa Kardinaal
Milicia Keijzer
Lotte Keukelaar
Daliyah de Klonia
Romée Leuchter
Lois Niënhuis
Nadine Noordam
Danique Noordman
Quinty Sabajo
Kay-Lee de Sanders
Sherida Spitse
Danique Tolhoek
Jonna van de Velde
Soraya Verhoeve
Dionne van der Wal
Ashleigh Weerden
Lily Yohannes

Gerelateerde artikelen

Ajax Vrouwen CL 1920 (1)

Tip van de Sint: kaartje voor Ajax Vrouwen – Bayern München

De Ajax Vrouwen spelen op woensdag 20 december om 18:45 uur in de UEFA Women’s Champions League tegen Bayern München. Het wordt de tweede thuiswedstrijd in de Johan Cruijff ArenA op het hoogste Europese clubniveau voor de Ajacieden. Eerder won Ajax met 2-0 van Paris Saint-Germain.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoekstraenhoekstra1920

Reportage | Droomstart in UEFA Women's Champions League

De Ajax Vrouwen leverden woensdagavond een topprestatie door het sterrenensemble van Paris Saint-Germain te verslaan in de groepsfase van de UEFA Women's Champions League. Dankzij de 2-0-zege schreven de Ajacieden geschiedenis en werd het een gedenkwaardige avond in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Spitsesmile1920

Spitse ziet fantastisch team tegen PSG: 'Dag om nooit te vergeten'

Aanvoerder Sherida Spitse genoot van de 2-0-overwinning van de Ajax Vrouwen op Paris Saint-Germain in de UEFA Women's Champions League. Ze zag op het veld hoe de Ajacieden afrekenden met de Franse grootmacht. "Dit is waarvoor ik naar Ajax ben gekomen. Veel mensen hadden dit op voorhand niet verwacht, maar het is maar net hoe je zelf het plan uitvoert. Dat hebben we goed gedaan."

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen
  • #Spitse

Socials