Better Prepared | Dit moet je weten over de laatste thuiswedstrijd van het seizoen

Het Eredivisie-seizoen zit er bijna op. Er zijn nog twee speelrondes te gaan. Komende zondag neemt Ajax het in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op tegen FC Utrecht. Wat verwachten de fans van het duel in de Johan Cruijff ArenA? En welke Ajacieden schieten er met scherp dit seizoen? Dat en meer zie je terug in deze nieuwe aflevering van Better Prepared.

Tags

  • #BetterPrepared

Socials

Gerelateerde artikelen

Header Nieuwsbericht Steek 1280

Stekelenburg stopt en neemt afscheid

Maarten Stekelenburg heeft besloten na dit seizoen te stoppen. De goalie neemt zondag rondom het thuisduel met FC Utrecht afscheid van het Ajax-publiek.

Tags

  • #Stekelenburg

Socials

Header Verhaal 1280

De imposante Ajax-loopbaan van 'Steek'

Stekelenburg stopt ermee. De veertigjarige doelman heeft besloten dat het na 311 officiële duels onder de lat van Ajax 1, vijf landstitels, vier KNVB Bekers en evenveel keer de Johan Cruijff Schaal omhoog te hebben gehouden, genoeg is geweest.

Tags

  • #Stekelenburg

Socials

Header 1280

In beeld | Het duel met FC Groningen eruit lopen

Het traint toch altijd wat lekkerder met drie punten op zak. De selectie van Ajax kon woensdag op sportcomplex de Toekomst de wedstrijd van dinsdag uit de benen lopen. De ploeg van John Heitinga won het restant van FC Groningen – Ajax met 2-3. Zondag werd de wedstrijd na twee incidenten met vuurwerk al in de negende minuut gestaakt.

Tags

  • #AJAUTR

Socials