Bied mee op door Beyoncé gesigneerd Ajax-shirt

Shirtbeyonce
Shirtbeyonce

Gaat jouw hart sneller kloppen van zowel Ajax als Beyoncé? Dan is dit jouw kans op deze unieke must-have. Na haar concerten in de Johan Cruijff ArenA signeerde Beyoncé een shirt. Deze wordt nu geveild. Bied mee en wie weet is het Ajax-shirt voor jou.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

De Amerikaanse wereldster stond vorig weekend in de Amsterdamse voetbaltempel en wilde met alle liefde een Ajax-shirt signeren als de opbrengst van het exemplaar voor het goede doel zou zijn: de Ajax Foundation

De onafhankelijke, maar aan Ajax gelieerde stichting gelooft en investeert in een samenleving waarin alle kinderen gelijke kansen krijgen als het gaat om het ontdekken en ontwikkelen van hun talent en een gezond leven. De Ajax Foundation organiseert projecten rond de thema’s sport en bewegen, sociale veiligheid en een gezonde leefstijl voor kwetsbare kinderen en jongeren onder 19 jaar, in (groot) Amsterdam. 

De veiling is geopend vanaf vrijdag 23 juni 15:00 uur tot en met zaterdag 1 juli 15:00 uur. Bieden kan via onderstaande button.

Bied hier

In de zomerstop gaan de deuren van de Johan Cruijff ArenA open voor meerdere wereldsterren. Bruce Springsteen, Harry Styles en Beyoncé speelden het stadion al plat. In de komende periode staan The Weeknd en Coldplay nog op het programma.

Gerelateerde artikelen

Rodyturpijn1

Team van Toen | Rody Turpijn: van tieneridool tot bestuurslid van de Ajax Foundation

Als bestuurslid van de Ajax Foundation deelde oud-Ajacied Rody Turpijn enkele weken geleden een jeugdfoto met zijn collega’s. Op de foto staat de Ajax C1 uit seizoen 1991/1992. Hij wordt op de beeltenis onder andere vergezeld door Danny Schenkel, de huidige coach van de Ajax Vrouwen en man van Loïs Schenkel die op haar beurt sinds kort ambassadrice is geworden van de Foundation. “Kijk, zolang gaan wij al terug.”

Tags

  • #TeamvanToen

Socials

Jashisloh Foundation 1280

Jashisloh (11) neemt de lessen van de Ajax Foundation in zich op: 'Je moet het bespreekbaar maken'

De deur van één van de skyboxen in Johan Cruijff ArenA zwaait open. De elfjarige Jashisloh stapt in een flink tempo naar binnen en richt zijn ogen direct naar voren. Zijn blik gaat naar een glazen wand met uitzicht op het stadion. "Wow", zegt hij terwijl hij zijn handen drukt op het glas en zijn hoofd richting de wand beweegt. "Kijk, daar stond ik net nog", wijst hij naar de tribune. "Echt vet, dit."

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

S'coolheader

In beeld | Mundus College wint Ajax Foundation-project S'Cool

Het Mundus College is de winnaar geworden van S'Cool, een vijftienweeks maatschappelijk project van de Ajax Foundation. Op de school in Amsterdam-West werd de prijs uitgereikt door Daphne Koster, manager van de Ajax Vrouwen. S'Cool is een competitief scholenprogramma voor het voortgezet onderwijs waarbij jongeren (14-17 jaar) aan de slag gaan met het bepalen van hun eigen normen en waarden en die van hun school.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials