Bijzondere basisplaats voor Neres

Neres 2020 09 04
Neres 2020 09 04

Dat David Neres weer in de basis staat bij Ajax, is voor de Braziliaan een enorme persoonlijke overwinning. Na een zware periode vol blessureleed, speelt hij tegen sc Heerenveen voor het eerst sinds Chelsea - Ajax in november 2019 een officiële wedstrijd als basisspeler.

Tags

  • #AJAHEE
  • #Neres

Socials

Tijdens die memorabele uitwedstrijd in Londen, op 5 november 2019, raakte Neres geblesseerd aan zijn knie. Een enorm zware en slopende periode van herstel volgde. 

Op de kop af 348 dagen later maakt hij zijn rentree in de basis tegen Heerenveen. Met Ajax TV had Neres onlangs een mooi gesprek over de afgelopen periode. 

Neres kwam uiteindelijk 80 minuten in actie tegen sc Heerenveen. Hij werd afgelost door zijn landgenoot Antony. Ajax won in de Johan Cruijff Arena met 5-1 van de Friezen.

Tags

  • #AJAHEE
  • #Neres

Socials

Gerelateerde artikelen

Copyright Proshots 9607163

Liveblog Ajax - Heerenveen: 'Een goede overwinning'

Ajax - sc Heerenveen is geëindigd in een ruime overwinning voor de Ajacieden. Het werd zondagmiddag 5-1 in de Johan Cruijff ArenA. Hoe de zege tot stand kwam, kun je (terug)lezen in ons liveblog!

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Taylor Focus 1280

Luister Excelsior - Ajax via Ajax Radio

Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur in het Van Donge & De Roo Stadion tegen Excelsior. Kun jij het duel niet kijken op tv? Via Ajax Radio hoef je geen enkele seconde te missen van dit duel. Onze commentatoren brengen de wedstrijd overal ter wereld, waar je ook bent: thuis of onderweg.

Tags

  • #EXCAJA

Socials