Blom fluit uitwedstrijd van Ajax in Almelo

Kevinblom
Kevinblom

De KNVB heeft Kevin Blom aangesteld als scheidsrechter voor de wedstrijd Heracles Almelo - Ajax. Hij wordt in Overijssel geassisteerd door grensrechters Christian Dobre en Freek Vandeursen. Rob Dieperink is de VAR.

Tags

  • #HERAJA

Socials

De wedstrijd in Almelo is overigens vervroegd. Het duel stond voor 21:00 uur op het programma. De aftrap is verplaatst naar 18:45 uur vanwege het verwachte winterweer.

Blom floot Ajax nog niet eerder dit seizoen. In november won de ploeg van Erik ten Hag het thuisduel met Heracles Almelo. Toen werd het 5-0 in de Johan Cruijff ArenA.

Gerelateerde artikelen

Tadickoud

Aftrap Heracles - Ajax vervroegd, Ten Hag content

De wedstrijd van komende zaterdag tussen Heracles Almelo en Ajax is vervroegd. Het duel in de Eredivisie stond ingepland voor 21:00 uur. De aftrap verschuift naar 18:45 uur vanwege het verwachte winterweer.

Tags

  • #HERAJA

Socials

Ajaherjuichen

Ajax overtuigend en probleemloos langs Heracles

Ajax heeft de draad na de interlandbreak weer opgepikt. In de Johan Cruijff ArenA werd zondagmiddag met 5-0 gewonnen van Heracles Almelo. Lassina Traoré, David Neres en Zakaria Labyad waren voor rust doeltreffend, waarna in het tweede bedrijf nogmaals Labyad en Dusan Tadic scoorden. Een smet was het uitvallen van Davy Klaassen en Noussair Mazraoui.

Tags

  • #AJAHER

Socials