Brobbey en Hlynsson winnen maandprijzen

Brobbey1920 (2)
Brobbey1920 (2)

Brian Brobbey en Kristian Hlynsson zijn door ESPN uitgeroepen tot respectievelijk Speler van de Maand en Talent van de Maand januari in de Eredivisie. Beide Ajacieden kregen de awards uitgereikt op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #Brobbey
  • #Hlynsson

Socials

Brobbey speelde in januari drie Eredivisie-duels. Daarin was de spits van Ajax goed voor vijf treffers, waarvan één (de 1-3 tegen Heracles Almelo) ook genomineerd is voor ‘Goal of the Month’. In de wedstrijden tegen RKC Waalwijk (4-1) en Heracles Almelo (2-4) vond de Ajacied twee keer het net.

Koelbloedige IJslander
Ook Hlynsson was actief in alle wedstrijden van januari en kwam, net als Brobbey, meermaals terug op het scorebord. De IJslander was afgelopen maand goed voor twee goals en een assist. Tijdens de uitwedstrijd in Almelo viel de twintigjarige middenvelder op door te scoren en een assist te leveren. Dit doelpunt (2-4) is ook terug te vinden op de shortlist van nominaties voor ‘Goal of the Month’.

Gerelateerde artikelen

Thumb Ziggo 2

Bergwijn, Berghuis en Van 't Schip verrassen fans

Het Ajax-hart laten spreken. John van 't Schip deed het met een persoonlijke brief aan 'zijn' supporters. Ziggo en Ajax riepen fans op om hetzelfde te doen. Uit de ruim 2000 inzendingen werden drie supporters uitgenodigd voor een speciale verrassing.

Tags

  • #Ziggo

Socials

Brobbeytop10 1920

Top 10 Goals | Birthday boy Brobbey

Brian Brobbey is in topvorm met negen treffers in de laatste zes Eredivisie-wedstrijden. Na jaren in de Ajax-jeugd maakte Brobbey in 2020 zijn debuut in de Johan Cruijff ArenA tegen Fortuna Sittard. Sindsdien heeft de fysiek sterke spits een hoop fraaie treffers gemaakt voor de hoofdmacht van Ajax. Vanwege zijn 22e verjaardag hebben we een top 10 goals gemaakt van de spits.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Gotmhlynsson

Goal of the Month | Spitse, Berghuis, Nash, Simeon, Brobbey, Hlynsson

Ga jij voor de poeier van Brian Brobbey tegen Heracles, de fantastische lob van Sherida Spitse tegen Excelsior of voor het slim wegdraaien van Pharell Nash tegen NAC Breda O16? Je kan stemmen op het mooiste doelpunt van de maand januari. Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GOTM

Socials