Carel Eiting op huurbasis naar Huddersfield Town FC

Eiting1
Eiting1

Ajax en het Engelse Huddersfield Town FC hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Carel Eiting. De verhuur naar de club die uitkomt in The Championship is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2021. Het contract van Eiting bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2022.

Tags

  • #Eiting

Socials

Eiting werd geboren op 11 februari 1998 in Amsterdam. De verdedigende middenvelder speelde sinds 2007 in de jeugdopleiding van Ajax. Op 26 oktober 2016 maakte de speler zijn debuut in het eerste elftal in de wedstrijd om de KNVB Beker, Kozakken Boys – Ajax (1-6). Hij kwam tot nu toe in 31 officiële wedstrijden uit voor het eerste elftal van Ajax.

 

Tags

  • #Eiting

Socials

Gerelateerde artikelen

2020 09 11 Persconferentie Ajax 0021

Ten Hag beschikt over fitte groep: 'We staan er goed op'

Trainer Erik ten Hag kan beschikken over een fitte spelersgroep. Waar er voor de wedstrijd tegen Sparta nog enkele twijfelgevallen waren, is nu iedereen beschikbaar voor het treffen met RKC van aanstaande zondagmiddag.

Tags

  • #Ajax 1
  • #AJARKC

Socials

Ajax Radio

JUKE brengt Johan Cruijff ArenA bij fans thuis met Ajax Radio

Ajax en JUKE trappen het nieuwe voetbalseizoen af met Ajax Radio. Alle officiële wedstrijden zijn live te horen op de nieuwe radiozender. Ook zonder wedstrijd komt de fan in de stemming: Ajax Radio zendt 24/7 de grootste hits en Ajax-klassiekers uit. Daarnaast staan op Ajax Radio alle Ajax Podcasts verzameld; overzichtelijk, op één plek. Ajax Radio is beschikbaar voor alle voetbalfans van Nederland over de hele wereld en is gratis te beluisteren via de JUKE-app en website, maar ook via de kanalen van Ajax.

Tags

  • #AjaxRadio

Socials

Luister live naar SC Cambuur - Ajax