Clip | Diant Ramaj blinkt uit in Deventer

Diant Ramaj beleefde afgelopen zondag een uitstekende middag op bezoek bij Go Ahead Eagles. De 22-jarige sluitpost verrichte meerdere belangrijke reddingen in De Adelaarshorst en hield Ajax zodoende op de been. Mede dankzij zijn puike optreden wonnen de Amsterdammers met 2-3 in Deventer.

Tags

  • #Ramaj

Socials

Ramaj verruilde afgelopen zomer het Duitse Eintracht Frankfurt voor Ajax. De Duits-Kosovaarse keeper maakte op 22 oktober jongstleden zijn opwachting in de Amsterdamse hoofdmacht in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Hij kwam binnen de lijnen voor Jay Gorter, die het veld noodgedwongen moest verlaten met een blessure. Sindsdien presteert Ramaj uitstekend en heeft hij zijn plek onder de lat niet meer weggegeven.

De 22-jarige keeper speelde afgelopen zondag misschien wel zijn beste wedstrijd in het Ajax-shirt. Hij wist zich te onderscheiden in Deventer door in totaal maar liefst tien reddingen te verrichten. Dat is een recordaantal, nog nooit kwam een Ajax-keeper tot zoveel reddingen sinds dit gemeten wordt (2010/2011). Vanwege deze uitstekende prestatie hebben wij twee mooie clips ontwikkeld.

Gerelateerde artikelen

Brobbeyduel1920

Highlights Go Ahead Eagles - Ajax | Driepunter in Deventer

Ajax is goed begonnen aan 2024. De Ajacieden wonnen zondagmiddag op bezoek bij Go Ahead Eagles met 2-3 dankzij treffers van Brian Brobbey, Benjamin Tahirović en Devyne Rensch. De Amsterdammers stelden hierdoor de eerste drie punten van het nieuwe kalenderjaar veilig.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Taylorgaeuit1920

In beeld | Go Ahead Eagles - Ajax

Ajax heeft zondagmiddag de eerste competitiewedstrijd van 2024 winnend afgesloten. De Ajacieden van John van 't Schip wonnen met 2-3 op bezoek bij Go Ahead Eagles. In dit artikel vind je de belangrijkste foto's terug van de wedstrijd in Overijssel.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Bergwijnhijive1920

Bergwijn: 'Zwaarbevochten overwinning'

Ajax is met een fijn gevoel begonnen aan de tweede seizoenshelft. In het uitduel met Go Ahead Eagles trok Ajax aan het langste eind: 2-3. In dit liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de hervatting van de Eredivisie.

Tags

  • #GAEAJA

Socials