Coca-Cola en Ajax verlengen samenwerking

Cocacola1920
Cocacola1920

Coca-Cola Europacific Partners en Ajax hebben hun partnership-overeenkomst verlengd tot en met 2027. Coca-Cola en Ajax hebben sinds 2021 een partnership. Centraal daarbij staat het samenbrengen van fans en hen unieke ervaringen bieden. De focus voor de komende seizoenen komt te liggen bij acties rondom Coca-Cola Zero Sugar, Aquarius en Powerade.

Tags

  • #CocaCola

Socials

Menno Geelen, Commercieel Directeur bij Ajax: "Coca-Cola is als een van de founders van de Johan Cruijff ArenA al sinds 1996 kind aan huis. Maar sinds ze ook onze partner zijn, kunnen we zowel fans als hun zakelijke relaties nog bijzondere Ajax-ervaringen en hospitality bieden. Dat blijven we de komende jaren met veel plezier doen."

Arjan Wiertz, directeur Away from Home bij Coca-Cola Europacific Partners: "Met vertrouwen in een succesvolle toekomst hebben we onze samenwerking verlengd. We blijven inzetten op het bieden van keuze in zowel smaak als suikervrij. Extra aandacht gaat de komende periode uit naar onze producten Aquarius en Powerade. Aquarius is ons merk voor dagelijkse hydratatie, Powerade is onze isotone sportdrank en zien we ook terug op het trainingsveld en langs de lijn bij de eerste mannen -en vrouwenteams van Ajax."