Curaçao en Ajax verlengen samenwerking

Ajax Curacao Header 2023 Ajax Narrowcasting Curacao 0000S 0000 AJAX UNIFORM 56
Ajax Curacao Header 2023 Ajax Narrowcasting Curacao 0000S 0000 AJAX UNIFORM 56

Curaçao Tourist Board en Ajax hebben de samenwerking verlengd tot en met het seizoen 2023/2024. Curaçao is sinds 2020 Official Partner van Ajax en het logo is zichtbaar op de mouw van het Ajax-shirt tijdens alle officiële wedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en bij Europees voetbal. Ook blijft Curaçao zichtbaar in en rond het stadion en in content op de Ajax-kanalen.

Tags

  • #Curaçao

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: ''Toen we na afloop van vorig seizoen met de selectie Curaçao bezochten, werd nog eens duidelijk hoe sterk ons partnership de afgelopen jaren is gegroeid. Ook hebben de spelers en staf zelf kunnen ervaren hoe mooi het eiland is en hoe gastvrij de mensen zijn. We hebben de bekendheid van Curaçao zien toenemen en het is goed om te zien dat het toerisme op Curaçao blijft groeien. We zijn blij dat we daar ook komend seizoen aan kunnen bijdragen.”

Curacao 900 2023 03 11 Contract Curacao 0006

Muryad de Bruin, Managing Director Curaçao Tourist Board: ''Toerisme is een belangrijke economische pijler voor Curaçao. We ontvangen bezoekers vanuit Europa, Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Noord-Amerika. Het grote internationale bereik van Ajax heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan de zichtbaarheid in deze markten, zeker ook door ons logo op de wedstrijdshirts bij Europese wedstrijden. De samenwerking zetten we met veel plezier door. Ook kijken we er naar uit om in juni weer een delegatie van Ajax op het eiland te ontvangen. Deze keer zijn het de Ajax Legends die ons mooie eiland zullen bezoeken voor een sportief programma.”

Gerelateerde artikelen

Toeschouwers V 880

Aftermovie | Zo zag de trip van Ajax naar Curaçao eruit

Ajax sloot het seizoen 2021/2022 afgelopen week af op Curaçao. De Ajacieden werden warm ontvangen door de eilandbewoners. De selectie en staf kwamen niet alleen maar om te ontspannen in het Caribische gebied. Ze gaven onder meer een clinic, bezochten het Ronald McDonald Huis en er werd een nieuw partnership afgesloten. Afsluitend werd een oefenwedstrijd gespeeld.

Tags

  • #ForTheFuture🇨🇼

Socials

Hansencuracao1280

Curaçao-trip | Aan het einde van de reis

Dit was het nieuwsblog van de Curaçao-trip waarmee landskampioen Ajax het seizoen 2021/2022 afsluit. In dit blog kan je de verrichtingen van de Ajax-selectie van dag tot dag teruglezen.

Tags

  • #ForTheFuture 🇨🇼

Socials