Curaçao ook komend seizoen zichtbaar in UEFA Champions League

Cura 1280
Cura 1280

Ajax en Curaçao hebben hun partnership een extra impuls gegeven. Curaçao is sinds 2020 Official Partner en is onder andere prominent zichtbaar op de mouw van de Ajax-shirts in de Nederlandse competities. Sinds vorig seizoen is een logo op de mouw ook toegestaan in de Europese competities en daardoor was Curaçao vorig seizoen ook zichtbaar tijdens alle wedstrijden die Ajax in de UEFA Champions League speelde. Voor het seizoen 2022/2023 is deze afspraak verlengd en zal Curaçao wederom op de mouw staan tijdens alle officiële Europese wedstrijden

Tags

  • #Curaçao

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "Afgelopen seizoen sloot Ajax 1 het seizoen af op Curaçao. Tijdens dit bezoek genoten de Ajacieden van het eiland en zorgden ze voor veel blije gezichten door hun bezoek aan diverse scholen en projecten. Daarnaast konden we aan al onze volgers laten zien hoe mooi Curaçao is. Dat zullen we komend seizoen onverminderd blijven doen. Met de naam op de mouw in de Champions League blijft Curaçao ook zichtbaar voor de internationale Ajax- en voetbalfans."

Muryad de Bruin, counterpart director Curaçao Tourist Board: "Wij kijken uit naar een nieuw Champions League seizoen met het Curaçao-logo op de mouw van het wedstrijdshirt. Het afgelopen seizoen hebben we gezien hoe groot het internationale bereik van de Champions League is. De wedstrijden worden uitgezonden in vele landen die erg belangrijk zijn voor Curaçao. Wij zijn blij dat we door deze internationale samenwerking met Ajax het komende seizoen weer in deze landen zichtbaar zullen zijn."

Curacao 900

Gerelateerde artikelen

Toeschouwers V 880

Aftermovie | Zo zag de trip van Ajax naar Curaçao eruit

Ajax sloot het seizoen 2021/2022 afgelopen week af op Curaçao. De Ajacieden werden warm ontvangen door de eilandbewoners. De selectie en staf kwamen niet alleen maar om te ontspannen in het Caribische gebied. Ze gaven onder meer een clinic, bezochten het Ronald McDonald Huis en er werd een nieuw partnership afgesloten. Afsluitend werd een oefenwedstrijd gespeeld.

Tags

  • #ForTheFuture🇨🇼

Socials