De jeugdjaren van Van de Beek in beeld

Donny1280
Donny1280

Met de transfer van Donny van de Beek naar Manchester United vertrekt een boegbeeld van onze club. De inmiddels 23-jarige middenvelder kwam in 2008 naar de jeugdopleiding in Amsterdam en won veel, heel veel prijzen. Hij speelde samen met grote talenten, excelleerde in de UEFA Youth League, groeide door bij Jong Ajax en werd een steunpilaar in Ajax 1. Gelukkig hebben we de foto's nog...

Tags

  • #DreamLikeDonny

Socials

Het fotografisch verhaal van Van de Beek begint bij de D'tjes, waarin onder andere Dennis Bergkamp zijn trainer was. Al in z'n jongste Ajax-jaren werd hij kampioen. Welke Ajacieden herken jij nog meer?

Ook een leeftijdscategorie hoger is Van de Beek weer succesvol met z'n team. Op 17 mei 2012 wordt hij kampioen tegen PSV C1. En dat betekent feest.

Als Van de Beek inmiddels al de 1e prijzen op zak heeft doet hij met z'n team in 2014 mee aan de Future Cup. Dat dit een goede generatie was, wist iedereen op dat moment al wel. De winst van de Future Cup bevestigde deze veronderstelling.

Tot slot mogen we ook nog even een kijkje nemen in z'n privé fotoboek. Ook toen was Donny al gek op voetbal...en taart.

Tags

  • #DreamLikeDonny

Socials

Gerelateerde artikelen

Donnystill

Good luck with your new dream, Donny

Donny van de Beek vertrekt naar Manchester United. Na ruim 5 seizoenen Ajax 1 maakt hij de volgende stap. In Amsterdam maakte hij zijn dromen waar, nu vertrekt hij naar het Theatre of Dreams.

Tags

  • #DreamLikeDonny

Socials

Donnyvandebeek1

Ajax en Manchester United bereiken akkoord over Donny van de Beek

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Manchester United over de overgang van Donny van de Beek. De overgang van de middenvelder naar de Engelse club is per direct. Van de Beek stond nog tot en met 30 juni 2022 onder contract bij Ajax. Ajax ontvangt een transfersom van € 39 miljoen, het bedrag kan via variabelen nog oplopen tot € 44 miljoen.

Tags

  • #Van de Beek

Socials

Erik ten Hag

Ten Hag analyseert vanaf de middenstip: 'Hoog niveau'

Een speciaal interview vanaf een speciale plek. Erik ten Hag spreekt vanaf de middenstip in de Johan Cruijff ArenA over zijn stijl, het Ajax van de laatste jaren, de fans en natuurlijk komend seizoen. Dat doet de trainer aan de hand van 5 kenmerkende Ajax-aanvallen.

Tags

  • #Introducing20_21

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl